17 gadus vecā rumāņu tenisa zvaigzne Simona Halepa (attēlā), kurai bija viskuplākās krūtis no visām WTA tenisistēm, tomēr turējusi solījumu un veikusi krūšu samazināšanas operāciju.

Lai gan tenisistes fani viņu burtiski apbēra ar lūgumiem nedarīt operāciju, Halepa tomēr izšķīrusies par labu profesionālajam sportam un samazinājusi krūtis, kas viņai traucējušas pilnvērtīgi nodarboties ar iemīļoto sporta veidu.

Mango, ja ziņoja, ka Roland Garros junioru turnīra uzvarētāja Halepa, kuras krūtis līdz operācijai bija 12 kilogramus smagas, presē publiski paziņoja, ka, viņasprāt, milzīgās krūtis ir iemesls, kāpēc talantīgā tenisiste nespēj tik ātri pārvietoties kortā un ir „iesprūdusi" labāko tenisistu trešajā simtniekā.

Nesen notikušajā Vimbldonas tenisa turnīrā Halepa nepiedalījās, jo tieši tajā laikā viņai tika veikta krūšu samazināšana par vairākiem izmēriem.

Meitene presei pastāstījusi, ka tagad jūtas ar savu ārieni apmierināta, taču nav atklājusi, cik daudz samazināts viņas krūšu izmērs. Tiesa, internetā jau parādījušās fotogrāfijas no Halepas privātās galerijas, kurās uzskatāmi redzamas izmaiņas viņas ķermenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!