Modernizējot prostitūcijas biznesu, Latvijā beidzot atvērts ērti lietojams prostitūtu internetveikals Meitenes24, par kura esamību pat izplatīta oficiāla preses relīze.

Iepazīstoties ar interneta vietnes saturu, nākas secināt, ka šī gan visdrīzāk ir skandaloza kādas sieviešu tiesību aizstāvības organizācijas akcija.

"Meitenes24 ir aktīvs uzņēmums ar lielu pieredzi prostitūcijas biznesā. Apmācība notiek jau no bērna kājas, lielākoties ārvalstīs, tādēļ meiteņu pieredze un prasmes tālu pārsniedz klientu fantāzijas. Uzņēmuma galvenie principi ir rūpes par klienta apmierinātību un elastīga atlaižu sistēma, ja prece nav izrādījusies kvalitatīva.

Darbojas stingra iekšējās motivācijas sistēma. Kā apgalvo uzņēmuma vadība: "Mēs darbinieces stimulējam gan ar burkāniem, gan pātagām. Citiem biznesiem no mums vajadzētu pamācīties!" teikts mājaslapas autoru preses relīzē.

Mājaslapā ierīkotas ērti pārskatāmas sadaļas, lai katrs klients varētu izvēlēties starp blondīnēm, brunetēm, nepilngadīgajām, iekaustītajām un nepieredzējušajām meitenēm. Meitenes ir atveidotas kailas, tikai iepakotas polietilēna plēvēs ar svītrkodu.

Katrai "precei" pievienots cenrādis un neliels aprakstiņš, piemēram, "Meitene Sanita. Bijusi grūta bērnība, a kam tagad viegli? Zobi izsisti, izņemamā protēze. Tam ir savas priekšrocības."

Meitenes24 mājaslapā norādītā kontaktinformācija izrādījās nepatiesa. No Lattelekom pārstāvjiem Mango noskaidroja, ka norādītais tālruņa numurs šobrīd netiek lietots.

Policija jau bloķējusi iespējamā prostitūtu lielveikala mājaslapas servera darbību. Aizsākta arī administratīvā lietvedība, jo prostitūtu pakalpojumus internetā piedāvāt nav atļauts.

Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena medijiem norādījusi, ka ir pārkāpts Bērnu tiesību aizsardzības likums, jo tas paredz, ka interneta lapās, kurās attēloti kaili cilvēki, lapas apmeklētājam jāuzdod jautājums, vai viņš ir sasniedzis 18 gadu vecumu.

Par šādu pārkāpumu lapas veidotājiem var draudēt administratīvais sods. Viņa tomēr neatklāja, vai policijai jau izdevies ar tiem sazināties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!