Foto: Publicitātes attēli
Krievu seksdīva Irēna Ferrari (attēlā) nolēmusi kārtējo reizi palielināt savus krūšu implantus, un tagad katra viņas krūts būs smagāka par deviņiem kilogramiem, bet to kopapjoms pārsniegs 130 centimetrus. Līdz ar to Ferrari krūtis būs vislielākās pasaulē, ziņo Krievijas mediji.

Līdz šim katra Irēnas Ferrari krūts svēra "tikai" trīs kilogramus - vēl lielākas krūtis viņa vēlas iegūt tādēļ, lai pārspētu pasaules rekordu, kas šobrīd pieder francūzietei Lolai Ferrari. Irēna jau Francijā pasūtījusi nepieciešamā izmēra krūšu implantus, un arī desmitā izmēra krūšturus viņai turpmāk nāksies pasūtīt individuāli.

Irēna lieliski apzinās, kādas veselības problēmas šāda izmēra krūtis var radīt - viņa jau intervijās runājusi par problēmām ar mugurkaulu, ko rada lielās krūtis, tomēr tas nav atturējis viņu no šī soļa.

"Silikona krūtis - tas vienmēr ir milzīgs risks," kādā intervijā stāstīja šobrīd 29 gadus vecā Irēna. "Tomēr es šo risku izvēlējos apzināti. Es ieliku vislielākos implantus, kādi vien iespējami, lai būtu slaidāks viduklis, izņēmu vairākas ribas, ar silikonu piepumpēju pakaļu, izlaboju deguna formu, palielināju lūpas. Tas ir ļoti sāpīgi, bet es eju uz tādiem upuriem, lai patiktu vīriešiem."

Irēna Ferrari dzimusi Iļjinogorskā, netālu no Ņižņijnovgorodas. Agrāk viņas vārds bija Irina Macino, bet savu pseidonīmu viņa izvēlējusies par godu Lolo Ferrari - nu jau mirušai modelei un pornozvaigznei, kura 1999. gadā iekļuva Ginesa rekordu grāmatā kā pasaules lielāko krūšu īpašniece.

Lolo Ferrari mira nosmokot tikai 37 gadu vecumā. Sākotnēji aizdomās par slepkavību tika turēts viņas vīrs, bet šīs aizdomas neapstiprinājās. Ārsti Lolo jau iepriekš bija brīdinājuši, ka lielo krūšu dēļ viņa kādu dienu vienkārši vairs nevarēs piecelties no gultas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!