Foto: Mango
"Kombuļu" Inese (attēlā) un viņas dzīvesdraugs Bends aizvadītajā nedēļas nogalē atzīmējuši savas kopā būšanas septiņu mēnešu jubileju, un šajā sakarā Inese nolēmusi iepriecināt draugu un uzrakstīt speciāli viņam veltītu balādi, ko dziedāt mīļotajam vīrietim pašos intīmākajos brīžos, lai padarītu tos vēl baudas pilnākus.

"Nosvinējām septiņu mēnešu jubileju kādā Liepājas picērijā un publiski apsveicām viens otru, uzdāvinot ķēdītes ar skaistiem perlamutra dzīvnieciņiem. Pēc jubilejas manī ir īpašas sajūtas - vēlos uzrakstīt Bendam romantisku balādi, kuru dziedāšu pašos intīmākajos brīžos, lai padarītu tos vēl baudas pilnākus un radītu viņam īpašākas sajūtas," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Inese.

Dziedātāja stāsta, ka mīļotais viņai ir uzrakstījis noteikumu sarakstu ar punktiem, kurus pārkāpjot Inesei pēc diviem mēnešiem būtu jāizvācas no kopīgā dzīvokļa uz visiem laikiem. Grūtāk izpildāmais punkts esot saistīts ar to, ka, atnākot ciemiņiem, viņai jāuzvedas labi un nedrīkst runāt sliktas lietas un rupjības.

"Lapiņa ar šiem punktiem ir pielikta pie sienas, redzu viņu nepārtraukti, tāpēc cenšos tos ievērot un nepārkāpt. Reizēm ir gadījies uzvesties slikti, kad viesojās draugi, un zinu, ka tas nav pareizi un ir jāpieņem mēri," skumji nosaka Inese.

"Pie mums bieži ciemojas kaimiņš, kurš ir no Dānijas. Atnākot viņš vienmēr jautā Bendam - tu vēl dzīvs? Pēc šādiem jautājumiem man jau rādās murgi par to, ka Benda vairs nav. Bens man visu laiku atkārto, ka nav vairs tik jauns un ka man dzīvē vēlāk būs jaunas attiecības. Tagad dzīvoju no dienas dienai tā, it kā katra diena būtu pēdējā. Netaupu ne mīlestību, ne kaisli un nododos attiecībām ar visu iespējamo atdevi. Tas ir jauki un palīdz dzīvot dzīvi tā, lai neaizmirstu pašu galveno - mīlestību," atklāj Inese.

Dziedātāja arī neslēpj, ka uguntiņa joprojām ir attiecību stūrakmens, bet mazliet bēdājas, jo Bends viņai ir sācis stāstīt savus seksuālos piedzīvojumus ar bijušajām sievietēm. "Arī es vēlos piepildīt viņa fantāzijas, bet pagaidām mēs ieciklējamies uz manu fantāziju piepildīšanu. Bends savulaik ir tā mīlējies uz galda, ka galdam kāja nolūzusi. Arī es tā vēlos - ar tādu degsmi un kaislību, ka mēbeles kopā neturas," vēlmēs dalās sieviete.

"Pēdējā laikā mūsu seksa paradumi ir mainījušies - mēs tā romantiski sākam, priekšspēles laikā arī parunājamies un pēc tam nevaram beigt mīlēties. Tiklīdz beidzam, man jau atkal gribas seksu. Reizēm domāju, ka esam kā divi nogribējušies suņi, kam nekad nav gana. Visu laiku, kad Bends nav manī, es viņu vēlos sajust. Būtu ideāli, ja viņš varētu ieiet manī un palikt tur visu laiku. Ik brīdi man gribas viņu tuvāk un tuvāk," pieredzē dalās Inese.

"Kombuļu" Inese ir ieguvusi jaunu dzīves atziņu, pie kuras domā pieturēties visu dzīvi. "Esmu sapratusi, ka sekss nav tikai sekss, ka tas ir kas daudz vairāk par "iebāz un izvelc". Sekss ir mīlestības augstākais punkts, kurā ir iesaistīts viss ķermenis," jauniegūtajā atziņā dalās Inese.\

Pēdējā laikā sekss Inesei un Bendam ir vairākas reizes naktī, jo visu laiku gribas vēlreiz pirms aizmigšanas pieskarties mīļotajam un ceļot pa baudas virsotnēm. "Nakts seksā izvairāmies no priekšspēles, vienkārši uzreiz kaislīgi mīlējamies. Ja mums ir bijis kāds kašķis, tad kaisle ir spēcīgāka, jo tiek izlādēta arī iegūtā negatīvā enerģija," stāsta dziedātāja.

"Nākotnes plānos ietilpst veidot kopīgu erotisko foto sesiju. Mans mīļotais vienmēr fotografē mani, veido erotiskas foto sesijas, sajūtu, ka arī viņš vēlas iesaistīties. Esmu nolēmusi šo viņa apslēpto vēlmi īstenot un uztaisīt erotisku pāra foto sesiju, kurā visiem parādīsim, cik ļoti mīlam viens otru," nākotnes plānos dalās Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!