Viena no skandalozākajām pašmāju mūziķēm "Kombuļu" Inese šobrīd sākusi darbu pie jauna projekta kopā ar kādu noslēpumainu japāņu puisi, un atzīst, ka tik laimīga kā šobrīd viņa nekad nav jutusies, jo beidzot sakārtojusies gan viņas privātā dzīve, gan muzikālā karjera.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka pavisam nesen viņa internetā iepazinusies ar kādu japāņu puisi un abi kopā nodibinājuši duetu Tyros - Inese mājās iedzied savas dziesmas, bet viņas dueta partneris tās apstrādā.

Par jauno sadarbības partneri Inese stāsta ar lielu sajūsmu, jo pirmo reizi mūžā viņai izdevies atrast tādu kompanjonu, kurš bez ierunām izpilda visas viņas iegribas un lieki pretim nerunā.

Tiesa gan, dziedātāja ar jauno partneri tik ļoti aizrāvusies, ka viņas dzīvesbiedrs, dāņu izcelsmes uzņēmējs Bends esot pat kļuvis nedaudz greizsirdīgs. "Jā, Bends ir nopietni nobažījies, jo ar japāni man ir ideāla saskaņa - es pasaku, ko vajag, un viņš visu bez ierunām izpilda. Tomēr Bendam nav pamata satraukties, jo viņš ir manas dzīves vienīgais vīrietis," stāsta Inese.

23. oktobrī dziedātāja un viņas mīļotais vīrietis atzīmēs savu kopā būšanas pusgada jubileju, un abi ieplānojuši lielas svinības par godu nozīmīgajam notikumam, bet, kā jau īstai sievietei pienākas, Inese nopietni piedomā pie tā, kā saglabāt vīrieša interesi par sevi.

"Es dzīvoju tā, kā dziedu - ar pilnu degsmi, un pelēcība attiecībās man neder. Man ir daudz knifiņu, kas piesaista Benda uzmanību, un domāju, ka mums izdosies saglabāt uguntiņu starp mums," cerīgi nākotnē raugās Inese.

Kopš iepazīšanās ar Bendu viņa arī daudz vairāk sākusi piedomāt pie apakšveļas izvēles, jo dzīvesbiedram vairāk par visu patīkot sarkanas mežģīņu biksītes, un šādi grezni apģērba gabali kopdzīves laikā ar vīru Ēriku viņas garderobē neesot bijuši.

"Nesen biju aizbraukusi uz veco dzīvesvietu un atradu tur savu veco veļu. Šausmas kaut kādas - esmu valkājusi tādas bumbierenes kā vecas tantes vai vecmāmiņas! Ēriks man teica, ka lai es tās šausmas savācu, bet viņš taču ar tām desmit gadus bija blakus nogulējis. Tāpēc saliku visu vienā atvilktnē un atstāju viņam kā dāvanu, lai priecājas," ar savu sievišķīgo atriebību lepojas Inese.

"Ēriks bija šausmīgs katolis, un es katoļus nevaru ciest. Viņi ir visdivkosīgākie radījumi pasaulē - svētdienās viņi lūdzas baznīcā, bet tad, kad līdzcilvēkiem vajadzīga palīdzība, viņi vienkārši tiem iespļauj sejā. Ēriks pēc katra seksa teica "Piedod!" Es nezinu, vai viņš to teica man vai Dievam, bet viņš vienmēr gāja arī uz baznīcu nolūgties, ka darījis ko nosodāmu. Es katoļus nenosodu, bet mani kaitina viņu pārliekā apsēstība," stāsta Inese.

Lai savas attiecības pēc iespējas ilgāk noturēto tagadējā līmenī, Inese ne tikai apsvērusi iespēju veikt plastisko operāciju, bet abi ar Bendu nopietni apdomājuši kopīga bērniņa radīšanu.

"Jā, es plānoju mazu bērniņu. Mēs abi to gribam, jo tad mēs viens otram ticētu par visiem 100%. Tas, ka Bendam ir 68 gadi, nav šķērslis, jo viņam iekšā ir vairāk nekā vairumam latviešu pūpēžu," atklāta ir dziedātāja.

Tā kā ar īpaši lielu seksuālo pieredzi Inese vis lepoties nevar, viņa tikai kopdzīvē ar Bendu iepazinusi dažādas seksuālās rotaļas, starp kurām kā vislielāko atklājumu viņa min tieši orālo seksu.

"Mēs ar Bendu nebaidāmies viens otram pieskarties vietās, kas citiem cilvēkiem varbūt nav pieņemami, un es baudas dēļ esmu ar mieru visu darīt. Ēriks smirdēja, bet Bends, kurš dušā iet divas reizes dienā, smaržo kā rozīte, un mēs varam viens otru izbaudīt pa īstam, ko arī darām līdz spēku apsīkumam," lepojas Inese.

Viņa arī atklāj, ka pretstatā daudzām sievietēm orālo seksu neuzskata par apkaunojumu vai pazemojumu, bet no sirds dara visu, lai partneris gūtu baudu, turklāt spermu viņa labprāt izmanto kā skaistumkopšanas līdzekli.

"Sperma ir labākie vitamīni, kas var būt - man tā nav tabu. Tā ir dabiska antibiotika, kas dziedē visas rētas, tāpēc es to lietoju ne tikai iekšēji, bet tad, kad ir tāda iespēja, arī viscaur iesmērējos," skaistumkopšanas noslēpumos dalās dziedātāja.

Savu kopdzīvi ar Bendu Inese raksturo kā pilnīgas saskaņas pilnu - abi kļuvuši par vienu veselu. "Man, goda vārds, brīžiem ir sajūta, ka es guļu ar sievieti. Mēs esam tik tuvu, ka man liekas, ka es guļu ar sevi. Es gan nevaru iedomāties, ka man būtu jāspaida sieviešu krūtis - tad jau labāk spaidīt to, kas ir vīriešiem," rezumē Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!