Par "popmūzikas princesi" dēvētā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (attēlā) ārzemju blogeru aprindās jau izsenis kļuvusi par izsmiekla objektu ne tikai sakarā ar infantilajiem skandāliem, bet arī tādēļ, ka dziedātāja kategoriski atsakās valkāt tādu sieviešu garderobes aksesuāru kā krūšturis.

Blogeri sacenšas asprātībās, raksturojot Britnijas mūžam izspiedušos krūšu galiņus, dēvējot tos gan par "pasaulē tvirtākajiem krūšu galiem", gan par ieroci, ar kuru var pat acis izbakstīt.

Šoreiz visuresošie amerikāņu paparaci populāro dziedātāju nofotografējuši, kamēr viņa kādā veikaliņā iegādājusies fantu un kafiju. Protams, arī šoreiz lielākā uzmanība tika pievērsta 28 gadus vecās divu bērnu māmiņas plānajam krekliņam un īsajiem šortiem.

Formāli par šo dzērienu iegādi Britnijai Spīrsai ar čekiem ir jāatskaitās savam tēvam, jo kopš 2008. gada, kad pēc dziedātājas nervu sabrukuma par viņas finanšu aizbildni tika iecelts viņas tēvs, Britnija pati oficiāli drīkst tērēt tikai 500 dolārus nedēļā, turklāt tēvam jāuzrāda čeki par visiem saviem pirkumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!