Slavenās dziedātājas Šēras meita Čestitija Sana Bono, kura pagājušajā gadā mainīja dzimumu un kļuva par vīrieti vārdā Čezs Bono (attēlā), vērsusies Losandželosas tiesā ar prasību viņas vārdu izmainīt arī visos oficiālajos dokumentos. Kā ziņo aģentūra BBC, tagad šī būtne vēlas saukties par Čezu Salvatori.

Savu vārdu Čestitija ("šķīstība") meitene ieguva pēc filmas Chastity nosaukuma, kuru Šēra ar vīru Soniju (Salvatori) Bono uzņēma 1969. gadā, kad arī piedzima šī pāra vienīgais bērns.

Tomēr visus šos gadus Čestitija izjuta sevi kā vīrieti sievietes ķermenī, līdz 2009. gada jūnijā izšķīrās par dzimuma maiņas operāciju. Lai gan Šēra atzina, ka nesaprot šādu meitas izvēli, viņa solīja savu atvasi atbalstīt.

"Es cienu vīrišķību, kas nepieciešama, lai to visu izturētu preses uzmanības centrā. Lai gan pagaidām es to nesaprotu, es tomēr centīšos palīdzēt. Vienīgais, kas nekad nemainīsies - tā ir neizmērojamā mīlestība pret manu bērnu," pēc operācijas presei stāstīja Šēra.

Šēras bērns Čezs ir arī aktieris, nu jau izjukušas mūzikas grupas Ceremony līderis, vairāku grāmatu autors, aktīvs geju un lesbiešu tiesību aizstāvis. Čezs, kurš jau četrus gadus ir kopā ar mīļoto sievieti un seksa partneri (deviņdesmito gadu sākumā Čestitija sevi vēl uzskatīja par lesbieti), dzimuma maiņas operāciju nosaucis par "labāko lēmumu savā dzīvē", bet uz oficiālu tiesas spriedumu jāgaida līdz 6. maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!