Viena no pasaulē populārākajiem "vīriešu žurnāliem" Playboy lasītāji jau sen pieraduši, ka ikviena numura vāku krāšņo kāds seksapīls "Playboy zaķis", tomēr par nākamā numura sensāciju kļūs respektabla ģimenes māte – zilmatainā Mārdža Simpsone (attēlā).

Par godu multiplikācijas seriāla Simpsoni 20. jubilejai, tai tiks veltītas veselas trīs žurnāla lappuses, kurās Mārdža pozēs uzbudinošā apakšveļā, kā arī sniegs žurnālistiem interviju. Playboy izdevēji savus lasītājus mierina, ka numurā bez zīmētās Mārdžas būs arī īstas kailas skaistules.

Jāpiebilst, ka Simpsoni pretendē uz visgarākā seriāla titulu amerikāņu televīzijā. Pirmā sērija tika parādīta 1989. gada 17. decembrī, un līdz šim divdesmit gadu laikā izrādītas jau 443 sērijas, kurās satīriski tiek izsmieta vidusmēra amerikāņu ģimene. Šī gada sākumā televīzijas kompānija Fox paziņoja, ka pilnīgi TV ekrānos dzeltenīgo būtņu ģimenes piedzīvojumi pilnīgi noteikti būs redzami vēl vismaz divus gadus.

Tāpat 2007. gadā tika izrādīta pilnmetrāžas filma The Simpsons Movie, kas pasaules kinonomā ieguva 527 miljonu dolāru lielu peļņu

Daži aktieri (Dans Kastellaneta Homēra lomā, Džūlija Kavnere Mārdžas lomā, Nensija Kārtraita Bārta lomā, Harijs Šīrers Neda Flandersa lomā) seriāla varoņu balsis ierunā jau kopš pirmās sērijas, un viņiem tas kļuvis par pamatdarbu vai pat vienīgo darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!