Foto: stock.xchng
Kādā Krievijas pilsētā milicija izmeklējusi aplaupīšanu ar kuriozu finālu – apzagšanas upure sagūstījusi noziedznieku un trīs dienas izmantojusi viņu kā seksa vergu, raksta Krievijas mediji.

Īpatnējais noziegums risinājies kādas nelielas Krievijas pilsētiņas frizētavā, kuru kramplauzis centies aplaupīt, bet skaistuma salona īpašniece Olga saņēmusi viņu gūstā un trīs dienas pakļāvusi nežēlīgai izvarošanai.

Vīrietis salonā ielauzies sestdien, 14. martā, un salona darbinieces nobiedējis ar pistoli un kliedzieniem: „Visi uz grīdas! Gādājiet naudu!" Īpašniece sniegusi naudu, bet, kad laupītājs viņai tuvojies, apdullinājusi vīrieti ar sitienu pa saules pinumu. Nemaņā guļošo zagli drosmīgā sieviete sasējusi ar fēna vadu, mutē iebāzusi vīkšķi un aiznesusi uz noliktavu.

Notikušā lieciniekiem Olga paziņojusi, ka drīz ieradīsies milicija, bet kārtībsargiem par notikušo nav ziņojusi. Atlikušās trīs dienas viņa cietsirdīgi ņirgājusies par vīrieti un viņu seksuāli izmantojusi, draudot, ka nepakļaušanās gadījumā vedīs viņu uz milicijas iecirkni. Tikai 16. marta vakarā sieviete savu seksa vergu, kuru visas trīs dienas bija barojusi ar Viagru un turējusi pieķēdētu pie radiatoriem, atbrīvojusi.

Sākumā 32 gadus vecais Viktors devies uz slimnīcu, lai sadziedētu savu vīrišķo mantību, bet tad griezies milicijā. 28 gadus jaunā Olga kārtībsargiem paudusi sašutumu par vīrieša rīcību. „Nelietis! Jā, pāris reizes bija sekss. Bet es viņam jaunus džinsus nopirku, baroju, dzirdīju, tūkstoš rubļu iedevu, kad viņš gāja prom."

Par noziegumu šokēti pat daudz pieredzējušie Krievijas miliči. „Žēl, ka viņi netiksies vienā kamerā - labs pārītis sanāktu," ironizējuši vietējie kārtībsargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!