Foto: Mango
Guļu viņai blakus, vēroju viņas augumu un savu roku uz tā. Roka lēnām rotaļājas ar izliekumiem, pauguriņiem un ieplakām. Mugurā viņai tik vien kā īsi svārciņi, un tie paši sarāvušies uz augšu. Biksītes tuvumā nemana, krūšturis un jaciņa blakus. Viss atklāts manam skatienam, atsegts maniem pirkstiem. Mazliet pavērts, mierīgs. Aizmidzis. Aust pirmais festivāla rīts.

include"$includes_dir/mangoVote/results.inc"; ?>

* * *

Savu telti es uzslēju netālu no paziņu mitekļiem. Nav nekādi tuvie draugi, bet paziņas labi un kompānija solījās būt forša. Drīz jau spēlēs pirmās grupas, it kā nekādas īpaši pazīstamās, skatuves virzienā iet nav vērts, bet vismaz būs fona mūzika. Lūk, visi jau sāk rosīties ap topošo ugunskuru, jāņem arī man sava blašķīte un jāiet piesēst bariņā.

Meitenes sanākušas glītas, čaļi normāli, sarunas, diskusijas, pudeles pa apli. Rums, viskijs, šņabis. Viss kā pieklājas. Atmosfēra jauka, meitenes kļūst smaidīgākas. Melnmate atbild uz manu smaidu, rudmate flirtējoši pieliec galvu, jauki. Ir laiks uz koncertu.

* * *

Pēc koncerta visi tādi mazliet paguruši, bet ap ugunskuru jautrība negrasās norimt. Ģitāra, dziesmas, pudeles. Ievārījuma burka un sašķēlēta desa. Dziedam.

Puiši sāk lēnām lūzt nost. Izvelku savu rezerves viskiju. Konkurenti. Meitenes man blakus, abas, smejamies, jokojam, pļāpājam. Abi vēl atlikušie džeki aiziet skatuves virzienā. Sasmaidos ar meitenēm, ķircināmies. Vasaras nakts, silta, patīkama. Piedāvāju iet peldēties. Meitenes piekrīt.

* * *

Pie upītes noejam mazliet tālāk no burzmas, krūmu piesegtā vietā, kā par brīnumu neviens to vēl nav atklājis, lai arī pat smiltiņas ir pieejamas. Sasmaidos ar meitenēm, bet brīdis ir neveikls - kā peldēsimies? Basiem augumiem vai zemdrēbēs? Nez, negribas būt uzmācīgam, negribas tā tieši jautāt. Ņemu vienkārši un nometos kails. Neskatos uz viņām un ienirstu ūdenī.

Atskatoties redzu, kā meitenes minstinās, saskatās, velk nost virsdrēbes. Ūdens ir silts, gaisma spīd meitenēm no mugurpuses, patīkami vērot, paliekot neredzamam. Skaistā melnmate novelk krūšturi, tik patīkams skats - tā ātri novelk, it kā ikdienišķi, bet tomēr var redzēt, ka mana klātbūtne kaut ko nozīmē. Ja būtu gaišāks, noteikti varētu manīt zināmu iesārtumu vaigos. Novelk, un metas ūdenī, ģērbta vien baltās biksītēs.

Krūtis glītas, cik nu paspēju saskatīt īsajā brīdī. Protams, ka glītas, cik nu bieži tās vispār ir neglītas. Šīs ir tvirtas, lai cik šis vārds nebūtu banāls, vingras un kārdinošas. Glītā rudmate ieskrien ūdenī apakšveļā, krūšturis paliek mugurā. Neforši, gribējās jau redzēt arī viņas noslēpumus. Nekas, toties ūdens ir silts.

Ķerstamies, peldam, smejamies. Cenšos nepalikt pārāk puicisks, izvairos no "it kā netīšām" pieķeršanās pie vietiņām.

Īsti jau neizdodas, apkampju tomēr melnmataino draudzeni. Iekšēji satrūkstos - viss, šis ir pagrieziena punkts, vai nu viņa atraisīsies vaļā un es palikšu samulsis un nezinu-ko-tas-nozīmē, vai arī ļausies, it kā rotaļīgi, it kā ne-pa-īstam, bet tomēr. Var jau būt arī trešais variants - pilnīgi ignorēt, bet nu mēs tomēr pārāk draudzīgi jautrojamies, lai tas būtu pielietojams.

Jā, viņa neatgrūž mani! Pat mazliet piespiežas ciešāk. It kā tikai uz brīdi un pa jokam, bet tomēr. Mani pirksti pārslīd pār viņas krūtsgaliņiem, arī it-kā-netīšam, bet nu jau drošāk. Galiņi ļaujas, apkārt šļakatas, atraisāmies no sava it-kā-pa-jokam apskāviena un peldamies tālāk, it kā nekas nebūtu bijis. It kā, tikai it kā, jo manī iekšā zināms karstums, ieguvuma sajūta, panākuma moments. Nekautrējos sastapties skatieniem ar viņu. Viņa nenovēršas. Šļakatas. Peldam. Maza, maza flirta mīmika, viņa atbild.

Ejam atpakaļ uz teltīm. Mazliet nogurums, vēsi pēc upes, melnmatei vienā rokā sažņaugtas slapjās biksītes, otrā rokā mana roka. Sarkanmate iet pa priekšu, drēbes rokās, mugurā tikai apakšveļa, laikam negrib bikses slapināt. Tiešām foršs dibens. Saskatāmies ar melnmati, sasmaidāmies, viņai arī patīk, saspiežu viņas roku mazliet ciešāk.

* * *

Pāris pusnevainīgu joku, piedāvājums vēl mazliet iedzert, un attopos teltī pie meitenēm. Izrādās, viņām tā ir kopīga. Saskandinām, manas rokas jau paklusām aizskar melnmati zem svārkiem. Aizskar mazliet gurnus, mazliet pavirzās uz augšu, mēs abi zinām, ka biksīšu viņai kājās vairs nav, tās izliktas žāvēties uz telts. Pirksti paslīd vēl augstāk. Tikmēr mūsu saruna trijatā turpinās. Paslīd vēl uz augšu. Jau var sajust, ka tuvu ir siltums, daudz siltuma. Mazliet nosaluša siltuma, bet toties cik kārdinoša. Mazliet piespiežu un viņas kājas paplešas, pavisam mazliet, bet tieši tik daudz, lai pirkstu galiņi aizsniegtu kāroto. Pirksti apstājas, viņa sastingst. Es viņai pieglaužos, mazliet. Mēs visi turpinām sarunu.

Vēl mazliet iedzeram, es jau vairs tik ļoti nekautrējos, glāstu drošāk, izbaudu viņas reakcijas, mitrumu, kas klāj manus pirkstus un sārtumu viņas vaigos. Ārā jau gaišāks, to var beidzot saredzēt. Rudmate apsedzas ar guļammaisu, no kustībām zem tā no var nojaust, ka viņa beidzot novelk slapjo veļu. Es mazliet pakustinu savu pirkstu melnmatē, viņa paskatās uz mani, es ar uzaci pametu uz kustībām zem segas. Viņa klusi iesmejas, es iečukstu viņai ausī. Mans pirksts paapļo dziļi viņā. Viņa klusi, klusi iestenas un piekrītoši pamāj ar galvu. Tu izskaties dikti nosalusi, ļauj man tevi pamasēt, jāsasildās, man ir masāžas eļļa. Sarkanmate paskatās uz mums, segu pie krūtīm piespiedusi, tā pa pusei kautrīgi, pa pusei nesaprotot. Es ieleju vēl pa glāzītei. Nekautrējies, visi savējie, gulies uz vēdera, saka melnmate. Es mazliet, bet jūtami pakustinu divus pirkstus viņā, mazliet atzinības un iedrošinājuma.

Skaistā sarkanmate mazliet patielējas, bet draudzenes iedrošināta tomēr noguļas uz vēdera. Sedzoties, slēpjot no manis plikumus, bet tomēr noguļas. Un izliek savu lielisko dibenu tiešu mums abiem baudošo acu priekšā. Melnmate nekavējas ne mirkli un noklāj viņas muguru ar glāstiem. Lēniem, prasmīgiem, ar eļļiņu, viss kā vajag. Es tikmēr baudu sarkanmates dibenu ar acīm, cenšos ieskatīties slēptākās vietiņās un ar pirkstiem turpinu kustēties tumšmates karstumā.

Sarkanmate acīmredzami atslābinās, bauda un silst. Kautrīguma arī mazāk - kad piedāvāju vēl pa malkam siltumam, viņa nekautrējas mazliet pacelties no segas lai padzertos, vienlaikus atklājot manam skatam brīnišķīgu krūti. Forši.

Melnmate turpina viņu glāstīt, silti un mazliet erotiski. Pieķeras dibenam, noklāj to ar pieskārieniem. Tad pieliecās un iečukst viņai ko ausī. Īss piekrītošs mājiens ar galvu, norāde man un mani pirksti pamet jau cieši iemīļoto spraudziņu. Es apmetos nogaidoši mulsi guļošajai draudzenei virs kājām un manas rokas pieskaras viņas augumam. Maigi maigi, uz glāsta un vēsmas robežas, no pleciem, no kakla, uz leju. Lēnām, lēnām. Bet nenovēršami zemāk. Tikmēr melnmate klusītēm, sievišķīgi, mani izģērbj. Atpogā pogas, atvelk rāvējslēdzējus, satver.

Tikmēr manas rokas satver dibenu. Skaisto, iekāroto un ievēroto. Izglāsta tā pusītes, izbauda rieviņu. Pieklājīgi, mazliet erotiski un drīz vien pavērti neķītri. Sarkanmates kājas reaģē uz maniem pieskārieniem, izbauda tos, pa pusei instinktīvi, pa pusei mulsi apzināti, paveras, mazliet. Beidzot, beidzot es ieraugu viņas slēptāko vietiņu, pieskaros ar skatienu, pārvelku ar pirkstu, gar dibenu, gar maliņām, apkārt, un tad tur, kur viņa jau mazliet pavērusies. Karsti.

Melnmate nometas sarkanmatei blakus, apskauj viņu, noskūpsta. Mazi sačuksti. Mazs pieskāriens un sarkanmate ir uz muguras, paver manam skatienam visus glītumus. Perfektās krūtis, glīto kājstarpi. Mazo sārto strīpiņu virs tās. Ideāli!

Tumšmate ņemas viņu skūpstīt, uzmet man sānisku skatienu un pamāj ar roku. Mājiens ir nepārprotams, virziens skaidrs, es mazliet pieskaros sarkanmates kājām no iekšpuses, tās pašas paveras. Melnmates rokas viņai uz krūtīm, manas uz lēnām papleš kājas. Satveru ciešāk, piekļaujos. Mans loceklis lēnām paver lūpiņas, ieiet, iespiežas, lēnām, bet neatlaidīgi. Meitenes mazliet apstājas, abas pavērš skatienus manā virzienā. Loceklis ieslīd dziļāk, pilnīgi iekšā, viņa ir mana. Iegūta. Melnmate mani apskauj un skūpsta, es kustos rudmatē, man ir labi. Rokas glāsta kājas, dibenus, krūtis. Paceļu svārciņus melnmatei, viņa novelk jaciņu, krūšturi. Apskaujas, piekļaujas, piedalās.

Viņas abas savijas skūpstā, skavās, viena virs otras, es mazliet nostāk. Tikai mans loceklis piedalās viņu rotaļā. No sākuma vienā, pēc tam otrā, un atkal pirmajā, un atkal otrā. Sarkanā un melnā, melnā un sarkanā.

* * *

Pavēršu skatienu uz otru pusi. Pilnīgi kaila, sarkanmataina skaistule. Guļ uz sāniem, mazliet saritinājusies, mazliet izstiepusies. Sārta strīpiņa, aizmigušas krūtis. Aizvērtas acis, mitras, iegūtas lūpiņas.

Nenoturos, iedodu abām vietiņām ašu buču un lienu ārā no telts.

Aust pirmais festivāla rīts.

Uz e-pastu mango.redakcija@gmail.com iesūti arī savu stāstu un piedalies konkursā par ceļojumu uz Itāliju! Sīkāk par konkursa noteikumiem lasi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!