Foto: stock.xchng
Itāļu seksologs Pjero Lorencini veicis lingitudinālus pētījumus, lai noskaidrotu, kā pēc sieviešu krūšu formas iespējams spriest par viņas seksualitāti. Izrādās, ka pēc šiem skaistajiem parametriem var noteikt ne tikai to, bet arī sievietes raksturu un viņas temperamentu.

Krūtis kā melones

Sievietes, kurām ir apaļīgas, melonēm līdzīgas krūtis, tradicionāli tiek uzskatītas par būtnēm, kas apveltītas ar īpašām mātišķām jūtām. Tomēr Lorenconi pētījums liecina arī par citām īpašībām - meloņsievietēm ir tieksme negausīgi ēst un būt kaprīzām. Viņām patīk, ja viņas dievina, tomēr ar seksu viņas nodarbojas reti un nelabprāt.

Krūtis kā citrons

Citronsievietēm nereti piemīt izaicinošas un uzstājīgas rakstura iezīmes, lai gan viņas ir arī ļoti dzīvespriecīgas un prot par sevi pasmieties. Tomēr vairumā gadījumu šīm dāmām patīk mērenība, kas robežojas ar apātiju un intereses trūkumu. No šādām sievietēm pārsteigumus grūti sagaidīt.

Krūtis kā ananāss

Skaistules ar ovālām ananāsu veida krūtīm ir gudras, tendētas uz karjeras veidošanu, tomēr dvēseles dziļumos neglābjami romantiskas. Tieši šīs dāmas lielākoties ir visuzticamākās un uzticīgākās. Tomēr iekarot sievietes-ananāsa sirdi ir ļoti grūti.

Krūtis kā vīnogas

Krūtis, kas līdzīgi vīnogām tiecas uz priekšu, pie saules, simbolizē to nēsātāju kautrīgumu un pieticību. Lielākoties šādas sievietes ir mājās sēdētājas. Lai gan viņas nereti izskatās ļoti erotiski un kārdinoši, vīnogsievietes reti ir labas seksuālās partneres - viņas pārlieku pakļaujas partnera vēlmēm un priekšroku dod maigumam, nevis seksam.

Krūtis kā apelsīns

Dāmas ar apelsīnveida krūtīm vīriešus nereti biedē - viņas ir pārāk pašpārliecinātas un precīzi zina, ko vēlas. Sekss viņas interesē tikai mazliet, un tā vietā viņas labprāt ieslīgst intelektuālās sarunās par Platonu un platonisku mīlestību.

Krūtis kā ķirsīši

Sievietes ar mazām, ķirsīšiem līdzīgām krūtīm lielākoties ir visai jaukas būtnes. Viņas ir gudras, viegli uzbudināmas un ar seksuālo izdomu apveltītas. Lai gan viņas ir lieliskas dzīvesbiedres un vēl piemērotākas kvalitatīvai laika pavadīšanai, sekss viņas interesē tikai periodiski.

Krūtis kā bumbieri

Bumbiersievietēm dikti patīk sekss, un viņas arī cenšas ar to nodarboties pēc iespējas biežāk, tomēr šādas sievietes ir visai nepiesātināmas. Šādām sievietēm nereti ir nosliece uz reliģiozitāti, tomēr vairumā gadījumu grēka apziņa netraucē viņu miesaskārei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!