Foto: stock.xchng
ASV Garīgās veselības centra speciālisti veikuši pētījumu, lai noskaidrotu, kas ir biežākās vīriešu seksuālās fantāzijas. Aptaujā piedalījušies vairāk nekā pieci tūkstoši brīvprātīgo, un rezultātā eksperti izskaitļojuši astoņas visizplatītākās vīriešu fantāzijas.

Sekss trijatā: viņš, viņa un cits vīrietis

Šī viennozīmīgi ir visizplatītākā no vīriešu seksuālajām fantāzijām. Pastāv gan uzskats, kā tā rodas no pārliecības trūkuma - "pats galā netikšu, palīdzība vajadzīga". Lai gan ir arī pretējs viedoklis: vīrietis tādā veidā cenšas sievieti pazemot, no elka pārvērst par padauzu. Lielākoties šo fantāziju realizē mazdūšīgi vīrieši, turklāt vairumā gadījumu - alkoholisko dzērienu iespaidā.

Sekss trijatā: viņš, viņa un cita sieviete

Šādas fantāzijas piemīt spēcīgiem, aktīviem un pašpārliecinātiem vīriešiem. Viņi var tikt galā ar divām sievietēm vienlaicīgi, turklāt gūt baudu ne tikai paši, bet arī sniegt to abām sievietēm. Lielākoties gan vīrieši pie šīm fantāzijām apstājas un realitātē līdz tām nemaz netiek - kaut kas vienmēr liek šaubīties. Turklāt arī daudzi no tiem vīriešiem, kas reizi pamēģinājuši šādu trijotni, otrreiz vairs to darīt neuzdrīkstas, jo nejūtas tik droši par saviem spēkiem.

Slepena lūrēšana

Aptuveni 70% vīriešu labprāt slepeni novērotu kādas pikantas darbības, tikai viņi paši īsti nezina, uz ko vislabāk glūnētu. Tomēr arī šī fantāzija parasti netiek realizēta, jo nelielu devu šī procesa ikviens vīrietis saņem ikdienā, piemēram, slepeni lūrot, kā partnere pārģērbjas.

Vardarbīgs sekss

Aptuveni 15% vīriešu savās fantāzijās iztēlojas izvarošanas procesu - it kā viņi brutāli "paņem" sievieti, nodara viņai sāpes un pazemo. Tomēr tajā pat laikā vismaz 37% atzinuši, ka daudz labprātāk vardarbību izbaudītu uz savas ādas, vislabāk, ja to ar pletnīti darītu kāda "barga kundze".

Das ist fantastisch!

Vismaz 80% vīriešu noteikti vēlas kādreiz piedalīties paši savā pornofilmā, bet tas, pēc speciālistu domām, liecina par mūsu sabiedrībā iesakņojušos ekshibicionisma tieksmi. Tā kā, protams, tikai retais uzdrošinās šo fantāziju realizēt publiski, lielākoties te ir darbiņš jaunajiem kinomehāniķiem.

Lesbiskās tēmas

Šeit fantāzijas scenārijs ir skaidrāks par skaidru: daudz kailu meiteņu, kuras vienkārši mokās seksuālās alkās tieši bez tevis. Un, protams, kamēr tu vilcinies, viņas viena otrai palīdz ar visiem pieejamajiem priekšmetiem.

Grupveida orģija

Par liderīgi pavadītu vakaru ar vismaz desmit vīriešiem un sievietēm fantazē aptuveni puse vīriešu. Tomēr saskaņā ar statistiku kaut reizi tādā kopošanās ballītē ir piedalījušies tikai aptuveni divi procenti vīriešu, no kuriem vairums to izdarījuši jau līdz 25 gadu vecumam.

Sekss ar citu vīrieti

Tiek uzskatīts, ka vismaz 7% heteroseksuālu vīriešu fantazē par viendzimuma seksu. Turklāt tas nenozīmē, ka viņš pats ir gejs, un viņam pat nav jābūt biseksuālam. Tā kā sabiedrībā ir pārāk spēcīgas homofobās tendences, lielākoties šāda veida fantāzijas vīrieši tā arī neuzdrīkstas īstenot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!