Foto: Mango

Jaunā dueta Buļibuļi Com līdere Inese Cibuļska vienmēr vēlējusies fotgrafēties erotiskā fotosesijā, un šo sapni viņai arī sadarbībā ar portālu DELFIšovasar izdevies īstenot.

Sarunā ar DELFI Inese atklāj, ka DELFI Forte meitenes erotiskā fotosesija viņai bijusi laba pieredze, ko dziedātāja izmantos arī nākamreiz, kad fotografēsies kaila.

"Tas bija patīkams pārdzīvojums ar ekstrēmu pieskaņu. Profesionāls fotogrāfs man palīdzēja atklāt sevi, atbrīvoties un nekautrēties no sava auguma. Tā ir kutelīga izjūta, ka apzinies pats savu ķermeni. Es lepojos ar sevi, ar to, kāda esmu. Neizslēdzu, ka varētu arī filmēties erotiska satura filmā, jo mēs taču visi esam no mātes miesas nākuši, un arī man ir dažādas seksuālās fantāzijas no vienkāršas mīlēšanās līdz debešķīgai sajūtai, ko sniedz glāsti," savas izjūtas pēc fotosesijas atklāj Inese.

Ja arī Tu vēlies kļūt par DELFI Forte meiteni, piedalīties bezmaksas erotiskā fotosesijā ar profesionālu fotogrāfu un cīnīties par vērtīgām balvām portāla lasītāju balsojumā - nekautrējies, piesakies! Sūti savas fotogrāfijas, telefona numuru un vecumu ar norādi "DELFI Forte konkursam" uz e-pastu: forte@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!