Foto: Mango

No 21. septembra izklaides portāls Mango jau piekto reizi uzsāk lasītāju balsošanu par skaistāko, jaukāko un fotogēniskāko "Mango meiteni". Balsojums noslēgsies pēc divām nedēļām – 5. oktobrī plkst. 12:00, kad tiks paziņotas konkursa uzvarētājas. Trīs vispopulārākās meitenes iegūs dažādas balvas.

Šajā laikā ikviens portāla lasītājs varēs dot vērtējumu par jebkuru sev tīkamo meiteni. Jūs varat balsot par vienu, vairākām vai visām trīspadsmit pēdējām portālā ievietotajām meiteņu fotogalerijām, kas, aplūkojamas sadaļā "Mango meitene".

Taču jāņem vērā - no vienas interneta pieslēguma adreses vienu meiteni vērtēt iespējams tikai vienreiz 24 stundu laikā (sadaļas "Mango meitene" labajā stūrī augošā secībā varēs redzēt skaitu, cik reizes nobalsots par katru konkrēto meiteni).

Trīs novērtētākās meitenes balvā saņems 50 latus vērtu dāvanu karti no erotiskās veļas veikala Eternit, pirmās divas - 50 latus vērtu dāvanu karti juvelierizstrādājumu veikalā Zelta vārti, bet uzvarētāja arī 50 latus vērtu dāvanu karti Olimpiskā sporta centra apmeklējumam. Visas balvas izmantojamas līdz gada beigām.

Ar šo balsojumu Mango vēlas pajautāt saviem lasītājiem, kuras no meitenēm ir patikušas vislabāk, kā arī ar balvām pateikties tām meitenēm, kas sagādājušas lasītājiem visvairāk prieka. Mango joprojām uzskata, ka katra meitene ir skaista, tādēļ daiļās Latvijas būtnes aicina turpmāk būt arvien drosmīgākām un nebaidīties stāties fotokameras priekšā.

Atgādinām, ka iepriekšējā balsojumā par "Mango meiteni" uzvarēja Revita, trešajā - Lilita, otrajā - Elīna, bet pirmajā - Samanta.

Meitenes, kuras vēlas bez maksas piedalīties Mango fotosesijās ar stilistu, var pieteikties pa e-pastu redakcija@mango.lv.

Šī brīža rezultātus varat apskatīt šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!