Tuvojas noslēgumam LNT projekta Tautas balss. Ekstrasensi otrā sezona. Divu sezonu garumā skatītāji ir redzējuši 18 cilvēkus, kuri sauc sevi par ekstrasensiem, dziedniekiem, zīlniekiem. No 14. decembra Tautas balss demonstrē projekta fināla sērijas, kurās viens pret otru sacentīsies abu sezonu astoņi labākie dalībnieki.

Fināla sērijās skatītājus un ekstrasensus gaida satikšanās ar Latvijas slavenāko Ziemassvētku vecīti Kasparu Pūci; baisa ekskursija uz "čekas" pagrabiem; viesošanās Brīvības pieminekļa iekštelpā, kā arī mēģinājums šifrēt vēstuli, kuru ekstrasensiem atstājis kāds politiķis ar iniciāļiem A.Š.

Fināla astotniekā par spēcīgākā Latvijas ekstrasensa titulu cīnās Ludmila Abramova, Ilmārs Briedis, Felīcija Dmuhovska, Andris Ļaksa, Gaida Lākute, Ivo Puriņš, Oskars Viakse un Elvīra Zeme.

Izlem, kurš dalībnieks tiks atzīts par labāko skatītāju vērtējumā! Kuram tiks skatītāju simpātiju balva? Līdz 27. decembrim tikai izklaides portāla Mango speciālajā sadaļā "Ekstrasensi" novērtē projekta dalībniekus un balso par savu favorītu, bet ekstrasensu gaitām seko līdzi raidījumā Tautas balss katru darbdienu plkst. 19.20, kā arī Delfi TV speciālajā sadaļā!

Rezultāti tiks paziņoti 28. decembrī.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!