Foto: morgueFile
22 gadus vecais meksikāņu matadors Kristians Ernandess apkaunojis visu savu amata brālību, jo šīs nedēļas koridas laikā viņš nobijies no vērša un bailēs pametis arēnu, ziņo ārvalstu mediji.

Ernandess arēnu pameta, pārlecot pāri nožogojumam, tomēr drīz vien viņš tika arestēts par līguma laušanu ar vēršu cīņas organizatoriem. Policija jauno matadoru pēc dažām stundām atlaida, bet viņam nācās iemaksāt prāvu drošības naudu.

Pats Ernandess vietējai presei jau paziņojis, ka nolēmis beigt savu matadora karjeru. "Zināt, tas nav domāts man. Es zaudēju pašsavaldīšanos un nobijos. Es tomēr neesmu spējīgs ar to nodarboties," atzina matadors, bet vēl neatklāja, ar ko plāno nodarboties turpmāk.

Viens no Ernandesa baiļu iemesliem ir arī pirms dažiem mēnešiem gūtā trauma, kad matadors nespēja novaldīt vērsi un dzīvnieks viņam ar ragu uzšķērda kāju.

Lai gan vēršu cīņās matadori cieš salīdzinoši reti, no traumām tomēr izvairīties nav iespējams - Mango jau ziņoja par spāņu matadoru Hulio Aparisio, kuram pirms mēneša vērsis ar ragu izdūra cauri mēlei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!