Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) ir sarūgtināta, jo Nigērijā dzimušajam un Ēģiptē dzīvojošajam dziedātājas jaunajam draugam Maiklam Bankam Imigrācijas dienests atteicis iebraukšanas atļauju Latvijā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese atklāj, ka vēl joprojām nav atmetusi cerības un tic, ka reiz arī Maiklam izdosies legāli šķērsot Latvijas robežu. Inese prāto, ka viņai nebūtu šķērslis arī nelikumīga robežas šķērsošana, bet Maikls neesot tik emocionāls kā viņa.

"Viņš ir prātīgs un nosvērts cilvēks," atzīst Inese, kurai atliekot vien cerēt, ka izdosies īstenot sapni un pašai aizlidot uz Ēģipti, lai beidzot klātienē iepazītos ar savu izredzēto.

"Atteikumā ir norādīts, ka Maikls nav iesniedzis korektu informāciju. Maikls ir vērsies ar jautājumiem Latvijas vēstniecībā Ēģiptē, bet saņēmis vien vairākus pretjautājumus: vai tik Latvijā nav ieplānota laulība, kāpēc Inese nav šķīrusies no vīra, ja reiz aicina pie sevis vīrieti? Kas tie par jautājumiem, jo es taču Maiklu aicinu uz Latviju kā draugu - ne jau, lai uz karstām pēdām slēgtu ar viņu laulību," iebraukšanas aizliegumu komentē Inese. 

Paziņodama medijiem faktu, ka ir iemīlējusies melnādainajā Maikā, Inese radījusi plašu rezonansi gan visā Latvijā, gan savā Kombuļu pagastā. "Man vietējie iedzīvotāji ir nākuši uz ielas klāt un teikuši, ka nēģeris nekad Kombuļos nav bijis un arī nekad netiks ielaists. Pat ir draudējuši viņu nogalināt. Ja es būtu sagājusies ar vietējo dzērāju, par to neviens nerunātu, bet Maikls ir izsaucis plašu rezonansi, tas gan," apliecina Inese.

Tagad Inese ir apņēmusies satikties ar Maiklu (attēlā apakšā) jebkurā gadījumā. '"Es negribu zaudēt Maiklu. Dažreiz padodos skumjām un raudu, bet tad pazvana Maikls un mani mierina. Tik iejūtīgu vīrieti vēl savā dzīvē nebiju sastapusi," viņa stāsta.

"Pilnībā nododos darbam, komponēju jaunas dziesmas. Un gribu iekļūt lielajā mūzikas plantācijā, tāpēc rakstīšu dziesmas arī angļu un spāņu valodā. Kombuļu hīts Dzīvo tā jau ir ierakstīts angļu valodā," ar saviem panākumiem radošajā sfērā iepazīstina Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!