Saūda Arābijas tiesa pasludinājusi spriedumu kādai 18 gadus vecai meitenei, kura bija paziņojusi policijai, ka viņu izvarojuši seši vīrieši. Saskaņā ar musulmaņu likumiem meitenei par ārlaulības dzimumattiecībām piespriests gadu ilgs cietumsods, ziņo ārvalstu mediji.

Saskaņā ar izmeklēšanas datiem 2. maijā jaunava kopā ar savu topošo līgavaini bija nolēmusi doties izbraucienā viņa automašīnā, bet drīz vien puisis piespiedis meiteni nodarboties ar seksu un, lai būtu jautrāk, uzaicinājis orģijā piedalīties vēl piecus savus draugus.

Pēc izvarošanas meitene vērsās policijā. Tur viņas iesniegums tika pieņemts un veikta arī dzimumorgānu medicīniskā ekspertīze, bet pēc tam visiem sešiem vīriešiem izvirzītas apsūdzības grupveida izvarošanā.

Tomēr apsūdzēto advokāts uzstāja uz jauno cilvēku nevainību un atsaucās uz neprecīzajiem ekspertīzes rezultātiem, bet paši vīrieši savu vainu tiesā neatzina.

Savukārt meitenei advokāta nebija, un tiesas sēdē nepiedalījās arī neviens no viņas radiniekiem. Līdz ar to viņa tika apsūdzēta ārlaulības sakaros pēc abpusējas vienošanās un tagad par šo pārkāpumu gadu pavadīs cietumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!