Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas nogalē internetā nonāca video, kurā populārā dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) pieķerta pārģērbjamies kāda lielveikala uzlaikošanas kabīnē, un šajā sakarā Ella ir nolēmusi vērsties tiesā par goda un cieņas aizskaršanu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātāja pastāstīja, ka jau trešdien, 21. aprīlī, viņas pārstāvji ir sagatavojuši un nosūtījuši tiesai prasību par goda un cieņas aizskaršanu.

"Man šķiet, ka tas viss bija speciāli noorganizēts kā provokācija pret mani," savu nostāju pauž Ella un noraida interneta komentāros izskanējušo sabiedrības viedokli, ka tas ir pašas dziedātājas sarīkots reklāmas gājiens.

"Kam man to šobrīd vajag? Man tagad nav nekā tāda, kas būtu iemesls taisīt šādu akciju. Un, pat ja būtu ko reklamēt, es neizvēlētos šādu veidu, jo tas būtu muļķīgi," skaidro dziedātāja, kura pēdējā laikā par popularitātes un darba trūkumu sūdzēties vis nevarot.

"Man ir pietiekami daudz lietu, ko darīt, tāpēc esmu vērsusies pie cilvēkiem, kuri izmeklēs un palīdzēs man atrisināt šo situāciju. Jūtos labi, un man ir ieslēdzies tāds "dziļi vienalga" režīms attiecībā uz šo situāciju. Tomēr tā vienkārši es to neatstāšu, un tiesa stabili būs," apņēmības pilna atrast vainīgo un saukt pie atbildības videomateriālu publicējušos medijus ir Ella.

Mango jau ziņoja, ka kādam vērīgam aculieciniekam aizvadītajā nedēļas nogalē lielveikalā SKY&MORE izdevies iemūžināt, kā populārā dziedātāja, pirms tam izģērbjoties līdz apakšveļai, uzlaikošanas kabīnē piemēra drēbes.

Savukārt pāris dienas vēlāk pašmāju sludinājumu portālos kāds Jānis izvietojis piedāvājumu par simts latiem iegādāties nu jau slavenā video turpinājumu, kur "var redzēt vairāk". Medijiem šis pats Jānis, nu jau ar Jēkaba Zemzara vārdu, piedāvā pilnu video bez montāžas, kas ir "krietni garāks" un "Ella tur piemēra visu ko un ilgi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!