Foto: Mango

Pirmdienas, 12. jūlija, vakarā Mis Latvija 2010 titula ieguvēja Ludmila Voroncova (attēlā) atgriezusies no divu nedēļu ilgā skaistumkonkursa Miss Model International, kurš norisinājās Karību salās - lai arī latviešu skaistule bija nopietni gatavojusies, piecas minūtes pirms fināla uznāciena pasākuma organizatori paziņojuši, ka konkurss tiekot pārtraukts.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ludmila Voroncova atklāj, ka došanos uz Karību salām, lai piedalītos skaisumkonkursā, viņa uztvērusi kā vasaras atvaļinājumu. "Jau esmu saradusi ar klimata maiņām, jo Latvijā ir tikpat silts kā Karību salās. Pagaidām gan vēl jūk diena ar nakti, jo, kad pie mums, Latvijā, ir diena, tur ir nakts," stāsta vietējā skaistumkaraliene.

Tomēr meitene neslēpj, ka ir sarūgtināta un vīlusies par tik pēkšņu konkursa atcelšanu. "Kad ar pārējām konkursantēm bijām jau saposušās, lai izietu uz skatuves, mums paziņoja, ka konkurss nenotiks. Pēc tam tika sasaukta sanāksme, kura laikā mums paziņoja, ka konkurss tik pēkšņi atcelts dēļ organizatoru nesaskaņām. Konkrēti, kādas bijušas nesaskaņas, to neviens tā arī nepateica.

Lai gan šogad konkurss tā arī nenoslēdzās, ir jau zināms, ka tas norisināsies nākamajā vasarā Amerikā, Atlantā. Bonuss ir tāds, ka arī šajā konkursā es varu piedalīties, un organizatori piedāvājuši apmaksāt ceļa un dzīvošanas izdevumus," stāsta Ludmila.

Kronētā skaistule šī gada jūnijā piekritusi arī nelielām izskata pārvērtībām un vienā no Rīgas skaistumkopšanas saloniem palielinājusi lūpu formu. "Esmu ļoti apmierināta ar lūpu pallielināšanas procedūru. Šādi man lūpas izskatīsies pusgadu, bet nevaru teikt, ka manā izskatā tagad ir notikušas radikālas pārmaiņas un lūpas kaut kā īpaši izceļas."

Šobrīd Mis Latvija nestrādā algotu darbu, jo, tā kā šajā pavasarī par uzvaru vietējā skaistumkonkursā  Ludmila dāvanā saņēma bezmaksas studijas Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, viņa izvēlējusies studēt audiovizuālo mediju mākslu.

Savukārt šī gada augustā Mis Latvija saņēmusi uzaicinājumu no Itālijā dzīvojošās latviešu izcelsmes tērpu dizaineres Magdalēnas Treijas piedalīties vienā no Itālijas TV kanālu modes šoviem.

Galerijā ieskats Ludmilas gaitās Karību salās (foto: Mis Latvija 2010 privātais arhīvs).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!