Foto: F64
Pēdējās dienās sabiedrības uzmanību ar savu necenzēto lamāšanos un vulgāro uzvedību piesaistījuši abi Rīgas "atslēgu turētāji" Nils Ušakovs un Ainārs Šlesers, bet no viņiem cenšas neatpalikt arī citi deputāti, tāpēc savu "zvaigžņu stundu" piedzīvojis deputāts Juris Viņķelis (attēlā).

Internetā izplatīts video, kurā redzams, par kādu farsu 17. decembra domes sēdi pārvērš partijas "Pilsoniskā savienība" deputāts Viņķelis, kurš pēc profesijas ir ārsts un savulaik strādājis tādos atbildīgos amatos kā veselības ministrs un Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors.

Viņķelis tā ir aizrāvies ar citu deputātu izklaidēšanu, ka uz Ušakova brīdinājumu par to, ka sēde tiek translēta un ikviens to varēs noskatīties internetā, atbild, ka neviens nav tik garīgi nestabils, lai vēlu naktīs internetā skatītos domes sēdes.

Tāpēc Mango saviem lasītājiem Viņķeļa attieksmi pret darbu domē piedāvā noskatīties pa dienu.

Savukārt pats Rīgas mērs Nils Ušakovs tikmēr jau ir atvainojies rīdziniekiem par nenormētas leksikas lietošanu, jo vēlmi Aināram Šleseram austiņā iečukstēt krievu lamuvārdus viņā esot izraisījis nogurums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!