Foto: F64
Miljonāre un viesnīcu īpašniece Mairita Solima (attēlā) piedalīsies Latvijas tēla veidošanā ar video, kur tomēr skaidri jūtama nepieciešamība uzlabot viņas angļu valodas zināšanas. Interneta komentāros šis video sižets jau nodēvēts par "Nasing spešl spa edišn".

Pirms dažām dienām sociālajā tīklā twitter.com parādījās informācija par Tūrisma attīstības valsts aģentūras veidoto mājaslapu latviatourism.lv un tajā ievietoto video, kurā Mairita Solima Latvijas tūristiem prezentē SPA iespējas Latvijā.

Skaidrības labad jānorāda, ka tā ir portāla jaunā, uzlabotā versija, kas publiskota tūrisma profesionāļu apskatei un vērtējumam - tātad tūristi to vēl neredz.

Pēc kāda laika no uzlabotās latviatourism lapas video pazuda un pēc zvana uz Tūrisma attīstības valsts aģentūru, kad portāls tribine.lv interesējās par video režisoriem un izpildītājiem, izkūpēja arī no youtube interneta ārēm.

Lai tauta neaizmirstu savus varoņus, Mango piedāvā vēlreiz noskatīties videomateriālu ar slaveno tā brīža finanšu ministra Ata Slaktera nu jau leģendāro uzstāšanos, kas arī ir izņemta no gandrīz visiem interneta resursiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!