Peņa galvenās priekšrocības ir nepārspējama ātrdarbība, plašas lokalizācijas loks, ērta aktivitāšu plānošana. Ja ir nepārvarama vēlme pārliecināties, kā produkts strādā, ar tā darbību iespējams iepazīties klienta birojā. Prezentācijas ir bez maksas un neaizņems vairāk kā stundu. Mango jums cenšas izskaidrot, kas īsti ir Pārdošanas Efektivitātes Nodrošināšanas Informācijas Sistēmas jeb P.E.N.I.S.

P.E.N.I.S., kā vēsta paši projekta autori savā mājas lapā, ir biznesa videi paredzēta satura vadības sistēma, kurā var ērti un efektīvi pārvaldīt sava uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus un produktus, kā arī izmantot dažādus pārdošanas veicināšanas un mārketinga rīkus, tirgus analīzes datus un statistiku.

Programma izstrādāta Latvijā - tātad penim ir daži varianti. Izstrādātāji nezina nevienu burtu latviešu valodā, jo tie ir ārzemnieki (amerikāņi), bet Latvijas nosaukums pielikts labskanīgumam; programmētājiem ir ļoti laba humora izjūta. Tomēr patiesība ir daudz vienkāršāka - izrādās, ka penis.lv nav nopietna interneta vietne, kam kādas sakritības dēļ ir sanācis tik dīvains nosaukums. 

Iespējams, interneta huligānam, penis.lv autoram, ir nopietnas problēmas ar vīrišķā simbola izmēriem, jo savas darbības, publicējot internetā rakstu gabaliņus par un ap peni, viņš raksta kopš 2005. gada decembra. Penis.lv arhīvā lasāms "Cilvēki runā, ka peņa izmēram nav nozīmes. Varbūt tā ir taisnība, bet tomēr... NELAUZI GALVU! Tev ir iespēja pārbaudīt sava daikta vidējo radītāju attiecība pret pārējiem Latvijas vīriešiem. Sūti SMS ar tekstu - PENIS, Peņa izmērs "darba stāvokli milimetros" uz LMT: 29300444, Tele2: 6000699 - un uzzināsi cik lepns Tu vari būt ar savu Peni." Tagad šo aicinājumu nomainījis IT risinājums P.E.N.I.S.

Zvanot 28608071, kas ir penis.lv IT risinājumu norādītais telefona numurs kontaktiem, tas izrādās reāls. Klausuli paceļ vīrietis ar patīkamu balss tembru. Savu vārdu un nodarbošanos viņš nevēlas atklāt, bet paskaidro, ka tas viss ir joks. Lapas izstrādātājs ir pats runātājs. Viņa plānā ietilpst "kādu nedēļu paturēt lapu pieejamu un parēkt". "Klientiem" interese ir, trešdien penis.lv apmeklējuši 250 cilvēki, ceturtdienas dati vēl nav zināmi. Jokdaris teic, ka reāli nekāda produkta nav, nekas nav pārdošanai un tāpēc no iespējamā soda nebaidās.  

Draudus šim portālam varētu sagādāt vienīgi konkurenti ar līdzīgu mājas lapa adresi - loceklis.lv. Tiesa, pagaidām, atverot lapu, lasāms vienīgi: "Šeit drīzumā būs atrodami Latvijas Republikas Ministru kabineta locekļu attēli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!