Foto: flickr.com

Ņūdžersijas štata Džersijas pilsētā likumsargi aizturējuši kādu pakistāniešu izcelsmes izvirtuli, kurš savu seksuālo spriedzi mazinājis, apčurājot vairākas amerikāņu sievietes, ziņo televīzijas kompānija Fox.

27 gadus vecais Nitinkumars Patels (attēlā apakšā) tika arestēts tieši nozieguma izdarīšanas brīdī - policistu ierašanās laikā viņš savas dabiskās vajadzības nokārtoja uz 16 gadus vecas meitenes, kura autobusa pieturā mierīgi bija gaidījusi sabiedrisko transportu.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju noskaidrots, ka par maniaka - urofila upuriem pēdējo trīs mēnešu laikā bija kļuvušās vismaz septiņas sievietes. Turklāt noziedznieks darbojies pēc vienas un tās pašas shēmas - viņš uzbrucis sievietēm, kuras vienatnē gaidījušas sabiedrisko transportu. Divas no cietušajām neparasto maniaku policijas iecirknī atpazina pēc sejas un citiem parametriem.

Tāpat noskaidrots, ka Patels jau bija izcietis sešus gadus ilgu cietumsodu par analoģiskiem noziegumiem. 2009. gada janvārī iznācis brīvībā, urofils uzreiz ķērās pie vecajiem ieradumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!