ASV sabiedrību šokējusi kāda sieviete no Mičiganas štata, kura pavedinājusi un izvarojusi savu savu dēlu, kad viņš bijis 14 gadus vecs. Šo faktu viņa atzinusi arī tiesā, kas pirmdien, 12. jūlijā, viņu notiesājusi uz deviņiem gadiem cietumā, vēsta The Sun.

36 gadus vecā Eimija Luīze Svorda (attēlā) atdevusi savu dēlu adopcijai, kad viņš bijis tikai dažas dienas vecs, bet no bērnu adoptējušās ģimenes viņa katru gadu saņēmusi zēna fotogrāfijas un informāciju par to, kā puisēnam klājas.

Audžuvecāki pārtraukuši sūtīt Svordai informāciju par dēlu, kad viņš 2008. gadā sasniedzis 14 gadu vecumu, bet mātei tik ļoti gribējies savu dēlu satikt, ka viņa puisi sameklējusi caur interneta sociālo tīklu Facebook.

"Kad viņa zēnu ieraudzīja, kaut kas viņā salūza - tās nekļuva par mātes un dēla attiecībām, bet gan mīlnieku attiecībām. Eimija meklē iemeslus, kādēļ tas notika. Viņa to nespēj saprast," sievietes rīcību skaidrojis notiesātās advokāts.

Sākotnēji Svordai bija uzrādīta apsūdzība par četrām reizēm, kad viņa stājusies seksuālos sakaros ar nepilngadīgo, tomēr vēlāk tiesā viņa atzinusies tikai vienā no tām. Izmeklētāji presei atklājuši, ka viņuprāt, māte ar dēlu nodarbojušies ar seksu gan kādā viesnīcā, gan vairākās privātmājās.

"Šis ir ļoti traģisks gadījums, un es esmu ļoti norūpējusies par šī zēna labklājību un to, ko šis gadījums var būt nodarījis viņa psihei un nākotnei. Šī ir pirmā reize, kad ko tamlīdzīgu redzu notiekam starp māti un dēlu. Bet diemžēl esmu redzējusi daudzus šādus atgadījumus starp tēviem un meitām," žurnālistiem stāstījusi vietējā apgabala prokurore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!