No aculiecinieka Aināra izklaides portāla Mango redakcija saņēma videomateriālu, kurā redzams, kā naktī uz 1. aprīli Rīgā, Marijas un Blaumaņa ielu stūrī suņa dēļ avarē Tuborg alus izplatītāju automašīna.

"Šonakt mašīna ar alu pa taisno iebrauca mājas durvīs," raksta aculiecinieks. "Domātu, ka tas ir 1. aprīļa joks, ja vien nebūtu šonakt pamodies no blieziena trokšņa. Pēc šofera stāstītā, suns esot izskrējis priekšā. Pats sveiks un vesels. Kāds alus piegādi mājās uztvēris pārāk tieši laikam. Sorry par kvalitāti - nekas labāks par mobilo pa rokai nebija. Pielieku klāt arī apvienoto viģiku no novērošanas kameras."

Kā izrādījās vēlāk, Tuborg alus šādā netradicionālā veidā uzsāk savu reklāmas kampaņu Latvijā, tomēr par oriģinalitāti redakcija šo video atstāj portālā.

Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - Linča tiesa ir vieta, kur jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!