Foto: Publicitātes foto

Piektdien vakarā ar ģimeni nolēmu vienreiz noskatīties TV šovu Latvijas zelta talanti, lai pati savām acīm redzētu raidījumu, par ko tik daudz biju dzirdējusi. Liels bija mans šoks, kad savai mazajai meitiņai (6 gadi) nācās paskaidrot, vai viņas vecuma meitenēm piedienas tēlot lietot dāmas un pusplikām grozīties visas Latvijas priekšā.

Raidījumā starp "talantiem" uzstājās kāda septiņus gadus veca meitene Samanta, kas bija atnākusi savas vecmāmiņas pavadībā. Un šī mazā, puskailā meitene savus plikumus rādīja gluži kā Linda Leen vai kāda cita pieaugusi seksbumba. Visas Latvijas priekšā mazā Samanta pašapmierināti gorīja savus kārnos stilbiņus, bet žūrija, nepārprotami aizkustināta, jo acīmredzot bērnu sen nebija redzējusi, vienbalsīgi šo farsu nosauca par "talantu" un ieteica Samantai turpināt šo nodarbi. Un ticiet man - meitene to darīs, taču visdrīzāk nonāks kādā striptīzbārā, jo kaut kādā veidā grozās vai dejo absolūti visas mazās meitenes, taču parasti vecākiem pietiek saprāta to uztvert par normālu augšanas procesu, nevis kaut kādu talantu!

Kad mana meita paprasīja: "Mamma, kāpēc viņa tik dīvaini kustas?", man nācās atjokot un pievērsties kādai citai tēmai. Esmu patiesā neizpratnē, kāpēc mazs bērns vairs nevar skatīties televizoru pat viņam atļautajā laikā, kad pie ekrāna sapulcējas visa ģimene? Kas tālāk - pilnīgi pliki zīdaiņi rādīs talantus knupīšu sūkāšanā vai bērnudārznieki sacentīsies, kā spēlēt dakteros?

Es jau uzrakstīju vēstuli LNT, bet šaubos, vai viņi atbildēs. Cerams, ka vismaz mango.lv atradīsies kādas dzirdīgas balsis! Es ļoti ceru, ka Samantas piedalīšanās šovā bija tikai neizdevies joks (tāpat kā nožēlojamais Ķengaļu ciema trio uznāciens), jo savādāk atliek viens no diviem: vai nu latviešiem ir tik slikti ar talantiem, ka jākaunas par savu piederību šai tautai, vai arī LNT ir tik nekaunīgi, ka sāk spekulēt ar mazgadīgu meiteņu pornogrāfiju!

No savas puses mango.lv piebilst, ka leģendāro Samantas uzstāšanos atkārtojumā var noskatīties speciālajā www.zeltatalanti.lv mājaslapā, no kurienes ņemts arī publicitātes foto.

Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - Linča tiesa ir vieta, kur jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!