Aculiecinieks Armands portālam Mango iesūtījis neparastu video – viņš nofilmējis, kā divi lielveikala apmeklētāji auto stāvvietā sadauza kāda viltus invalīda automašīnu. Incidents noticis šī gada 11. novembrī.

$additional_videos = array ( array ('http://v.delfi.lv/d/aculiec.video.invalidi.flv', 'http://v.delfi.lv/d/aculiec.video.invalidi.jpg'), ); include "$includes_dir/video_additional.inc"; ?>

Mango aicina pieteikties arī citus iespējamos aculieciniekus, kuri varētu būt redzējuši minēto notikumu. Portāla redakcija neatbalsta agresīvus lielveikalu apmeklētājus un sveša īpašuma bojāšanu, bet uzskata, ka ir pienācis laiks ar viltus invalīdiem cīnīties nopietnāk, nevis tikai publiskot viņu auto numurus un dusmās kratīt ar pirkstu.

Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - Linča tiesa ir vieta, kur jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!