Lielbritānijā atradusies kāda vista vārdā Glorija, kuras spalvās, par prieku neskaitāmajiem šīs valsts kristiešiem, skaidri saskatāma mūsu pestītāja Jēzus Kristus seja, ziņo ārvalstu mediji.

Kā noskaidrojuši britu žurnālisti, neparastās vistas saimnieks ir 25 gadus vecais Mičels Greindžers no Midlendas grāfistes, kurš savu putniņu nofotografējis, kamēr tas baudījis "putekļu vannu", un nekavējoties šo fotogrāfiju izplatījis internetā.

"Es tieši tā arī iesaucos "Ak, Jēziņ!", kad es apskatīju to fotogrāfiju. Jēzus seja uz vistiņas ir saskatāma ļoti skaidri, bet, kad es to parādīju savai mammai, viņa pat ievēroja, ka ir saskatāms arī ērkšķu kroņa nospiedums," stāstījis vistas saimnieks.

"Ir ļoti dīvaini, ka šis tēls parādījās uz Glorijas, jo pavisam nesen manām vistām uzbruka lapsa un Glorija bija vienīgā no 20 putniem, kas izglābās no drošas nāves. Kad uzbruka lapsa, viņa stāvēja uz trepēm un brīnumainā kārtā palika neskarta," lepojas Greidžers. "Tad arī mēs viņu nosaucām par Gloriju - par godu Glorijas Geinores dziesmai I Will Survive."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!