Kāds 43 gadus vecs britu celtnieks un viņa ģimene pamanījusi, ka automašīnas fotogrāfijā, kas uzņemta 13 stundas pēc popmūzikas karaļa Maikla Džeksona nāves, uz motora pārsega redzams mākoņu atspīdums, kas ļoti atgādina mirušā dziedātāja seju (attēlā), ziņo Telegraph.

Vīrietis savu automašīnu Rover 200 fotografējis ar mērķi attēlus pievienot sludinājumam par auto pārdošanu. Kad viņš bildes ielādējis datorā un aplūkojis, vīrietis šokēts atklājis, ka uz savas mašīnas motora pārsega viņš redz Džeksonu, kurš bija miris neilgi pirms fotografēšanas.

„Tas ir neparasti. Fotogrāfiju esmu rādījis vairākiem saviem draugiem un paziņām, un visi viņi vienbalsīgi apliecinājuši, ka tas patiešām izskatās pēc Džeksona," britu presei stāstījis mašīnas īpašnieks, kurš savu spēkratu jau par 650 sterliņu mārciņām pārdevis. „Godīgi sakot, esmu nedaudz skeptiski noskaņots pret spokiem un nekādā gadījumā mani nevar uzskatīt par dižāko Maikla Džeksona fanu, bet, kad ieraudzīju attēlu, esmu sācis pārdomāt savu ticību mistiskām lietām."

Fotogrāfijas autors pēc attēla kārtīgas izpētīšanas pamanījis, ka, labi ieskatoties, var redzēt, ka Džeksona tēlam ir spārni, kas, pēc celtnieka domām, var nozīmēt tikai vienu - Maikls Džeksons ir nonācis debesīs.

Galerijā Mango piedāvā aplūkot dažas no pēdējā laikā internetā izvietotajām karikatūrām, kurās autori attēlojuši savas versijas par to, kas ar dziedātāju Maiklu Džeksonu noticis pēc viņa nāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!