Foto: EPA/LETA
Šonedēļ notikušajā Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva pieņemšanā pie Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī pārsteigumu gan valsts vīriem, gan pieņemšanas viesiem sagādāja Francijas pirmās lēdijas Karlas Bruni (attēlā) tērpa izvēle.

Krievijas prezidentam un viņa kundzei Svetlanai par godu Elizejas pilī notika greznas vakariņas, kurās bijusī modele Karla Bruni nekautrējās demonstrēt savu lielisko figūru - viņa oficiālās svinības apmeklēja pieguļošā kleitā, kas ļāva saprast, ka Francijas pirmā lēdija krūšturi šoreiz nav uzskatījusi par vajadzīgu.

Sarkozī sievas tērpa izvēle nemaz nemulsināja, un viņš visu vakaru dažādos veidos apliecināja, cik ļoti lepojas ar savu pievilcīgo sievu, kura kārtējo reizi apliecinājusi, ka ir viena no pasaules stilīgāk tērptajām valsts vadītāju laulātajām draudzenēm.

Karlas Bruni atklātais tērps gan nav bijis vienīgais Medvedevam par godu rīkoto vakariņu pārpratums - franču dziedātāja Milena Fārmere, steidzoties uz pasākumu, uz sarkanā paklāja paklupusi un gandrīz salauzusi kāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!