Šonedēļ Sanktpēterburgā sākusies tiesa pret diviem jauniem vīriešiem, gotiskās mūzikas mīļotājiem, kuri tiek apsūdzēti par kādas 16 gadus vecas meitenes nonāvēšanu un viņas apēšanu.

20 gadus vecais Maksims Golovackihs un viņa vienaudzis, puķu pārdevējs Jurijs Možnovs, aizvadītā gada janvārī nežēlīgi nogalināja Maksima draudzeni Karīnu Bardučjanu - puiši jauniņo meiteni noslīcināja vannā, pēc tam sadalīja viņas līķi un daļu no tā izmantoja maltītes pagatavošanai.

Tiesas prāva pret abiem jaunajiem vīriešiem, kuri nogalināja meiteni un no viņas gaļas pagatavoja cepeti, gan tika pārcelta uz vēlāku laiku, jo kādam no zvērinātajiem palika nelabi pēc tam, kad prokurors tiesas zālē demonstrēja meitenes pēcnāves attēlus.

"Maksims un Karīna kopā aizgāja uz vannasistabu, bet es devos gulēt," tiesā liecināja meitenes dzīvokļa biedrene Jekaterina Zinovjeva, kura bija piedalījusies slepkavu rīkotajā ballītē. "Biju jau iemigusi, kad dzirdēju spēcīgus ūdens šļakstus un citus trokšņus, bet es par tiem nesatraucos. Kādu laiku vēlāk pamodos atkal un nolēmu pārbaudīt, kas īsti tur noticis," atceras lieciniece.

Kad viņa devusies uz vannasistabu, meiteni apturējis Jurijs un teicis, ka viņa mierīgi var doties atpakaļ gultā, kam meitene arī paklausījusi. "Viņi agrāk jokoja, ka varētu nogalināt Karīnu, bet es nespēju iedomāties, ka viņi kaut vienu brīdi to domā nopietni, un nepieļāvu iespēju, ka varētu būt noticis kaut kas tik briesmīgs," liecinājusi meitene.

Nākamajā dienā, kad dzīvokļa iemītniece atgriezusies no darba, abi puiši viņai pasnieguši gardu maltīti - kartupeļus ar gaļu, ko meitene arī notiesājusi, nenojaušot, no kādas gaļas ēdiens pagatavots.

"Viņi upuri sadalīja vairākos gabalos, daļu no viņas miesas puiši pagatavoja un notiesāja, bet pārējos gabalus sakrāva atkritumu maisos un izmeta konteineros," notikušā apstākļus atklājis apsūdzības uzturētājs. 

Puiši pastrādāto slepkavību skaidrojuši ar to, ka bijuši ļoti izsalkuši. "Viņi nekavējoties atzina savu vainu un neslēpa, ka bijuši ļoti izsalkuši un piedzērušies," ziņojis kāds no milicijas darbiniekiem, kurš piedalījies nopratināšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!