Anglim Tobijam Ellesam (attēlā) no Salfordas pilsētas ļoti paveicies – viņš maltītes gatavošanas laikā iesnaudies un piededzinājies ēdienu, bet pēc pamošanās jaunietis nolupinājis bekona gabaliņus un atklājis, ka uz cepamās pannas dibena parādījusies skaidri saskatāma mūsu pestītāja Jēzus Kristus seja.

22 gadus vecais bankas ierēdnis par šo vēsti uzreiz paziņojis līdzpilsoņiem. "Es aizmigu, cepot bekonu, un manā pannā iededzinājās tā seja. Tas ir kaut kāds brīnums!" viņš stāstījis vietējiem žurnālistiem. "Ja no degošā bekona nebūtu nākuši dūmi un es nebūtu pamodies, droši vien, ka viss būtu beidzies ļoti slikti. Iespējams, tur augšā kāds par mani rūpējas."

Tobijs izstāstījis, ka Jēzus seja jau izraisījusi lielu interesi vietējo iedzīvotāju vidū, kuri nāk apraudzīt šo brīnumu, un viņš par domājot, ka izgatavos speciālu stikla šķirstiņu, kur pannu glabāt.

"Es to pannu nekad vairs nemazgāšu," stāstījis puisis. "Es to glabāšu visu savu mūžu, jo tā ir zīme, kas mani, iespējams, aizsargās no ļauna."

Mango jau ziņoja, ka pēdējā laikā kristiešu prātus ir pārņēmis patīkams satraukums par pestītāja otrreizējo atnākšanu, jo Jēzus par sevi liek manīt, parādoties gan kečupa pudeles vāciņā, gan uz gludekļa, gan arī uz tualetes durvīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!