Kāds Maskavas metro darbinieks, kurš vēlējies palikt anonīms, internetā izplatījis novērošanas kameras videomateriālu, kas uzņemts kādā no metro vagoniem, un līdz ar to apstiprinājušās baumas, ka Krievijas galvaspilsētas metro sistēmā iemājojis nelabais.

Video redzams, kā tuvējā kreisajā logā vairakkārt parādās skaidri saskatāma seja, bet vēlāk pa stiklu virzās spokaina substance. Spriežot pēc ieraksta laika koda, nelabais metro uzdarbojies pagājušajā gada 9. septembrī uzreiz pēc pusnakts iestāšanās - 09.09.09. datumā.

Maskavas metro darbinieku vidū jau sen klīst leģenda par to, ka vienā no līnijas Arbats - Pokrova vilcienu vagoniem parādās meitenes seja, turklāt tas notiekot ik gadu 9. septembrī.

Kā noskaidrojuši vietējie žurnālisti, viss sācies 1999. gadā, kad dažu mēnešu laikā šajā vagonā piecām meitenēm vecumā no 12 līdz 18 gadiem pēkšņi uzbrukusi epilepsijas lēkme. Medicīniskā apsekošana parādījusi, ka neviena no meitenēm nav bijusi slima.

Šos incidentus centušies noklusēt, tāpēc tie netika plašāk atspoguļoti presē, tomēr kopš tā laika klīst leģenda par spoku vagonu, kurā notiek nešķīstas lietas. Tagad šis stāsts guvis arī dokumentālu apliecinājumu.

Pēc cilvēka, kurš izplatījis videomateriālu, vārdiem, metropolitēna vadība nolēmusi slepenībā veikt sātana izdzīšanas rituālu jeb eksorcismu. Rituālam jānotiek 9. septembrī - datumā, kad nelabā spēks metro vagonā izpaužas visā pilnībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!