Mēs radāmies no molekulām, tad pamazām no pērtiķa pārvērtāmies cilvēkos. Kad man skolā mācīja šo sviestu, tad likās, ka vai nu ar skolotāju nav kaut kas kārtībā, vai ar vēstures faktiem kaut kas īsti nav līdz galam izzināts.

Un tagad pēc vairākiem gadiem, kad pirms tam esmu mācījusies padziļināto vēsturi, es saprotu, ka tas, ko māca skolās, ir viens liels izgudrojums, jo šobrīd, skatoties daudz un dažādas dokumentālās filmas, kur arheologi un zinātnieki mēģina loģiski izskaidrot šos it kā vēstures faktus un pierakstus, tad diemžēl nekas nesakrīt, jo pierādījumi un loģika ved uz pavisam citu pusi.

Šobrīd ir jau pierādīts tas, ka cilvēce un zeme ir pastāvējusi vairākus simtus tūkstošus gadus pirms mūsu ēras - tam ir atrasti vairāki pierādījumi, dažādas kaulu daļas, kurām ir taisīti DNS, un trīs dažādās pasaules zinātniskajās laboratorijās parādās, ka kaulu vecums ir vairāk nekā desmit tūkstoši gadu pirms mūsu ēras. Tas sāk uzdot daudz jautājumu - kā tas var būt?

Un nav nemaz arī jārokas kaut kur dziļi veldrē, lai meklētu tam pierādījumus. Paskatoties tās pašas Ēģiptes vai maiju piramīdas, ar loģisku domāšanu un veselo saprātu neliekas kopā, ka senie ēģiptieši, kuri esot bijuši ne visai gudri un attīstīti, spēja uzcelt šādas gigantiskas piramīdas, kad viens akmens bloks sver līdz pat divdesmit tonnām. Un interesantākais ir tas, ka tuvumā viņiem šie milzīgie akmens dolomīti nemaz nebija - bija jāpāriet pāri kalnam vairākus kilometrus, lai viņus atrastu. Tad kā senie ēģiptieši, kuri esot piedevām bijuši arī mazi augumā, spēja to pacelt un vēl uzcelt piramīdu bez jebkādām problēmām?

Ir meklēti dažādi risinājumi un ir veikti izmēģinājumi tam, ka viņi patiešām to spēja izdarīt, bet neviens no mēģinājumiem nav nesis pozitīvus rezultātus, pat mūsu "attīstītā" laika tehnoloģijas nav spējīgas to pacelt. Vēl kāds interesants fakts ir tas, ka uz piramīdu akmens blokiem ir atrastas dažādu virpojamo mašīnu, urbju un citu mehānisko instrumentu pēdas - bet kā? Atkal jautājums, kā tad tajā laikā varēja būt mehāniskās mašīnas, kad pat dzelzs nebija izdomāts, nemaz nerunājot par elektrību vai kādu mehānismu. Tas vedina tikai uz domām, ka senie ēģiptieši nebija tie, kuri to cēluši, bet tā ir bijusi kāda daudz senāka un daudz attīstītāka rase pat par mums, jo mūsu laikā vēl šādi instrumenti nav izgudroti, kas spētu viscietākos pasaules akmeņus sagraizīt pēc sirds patikas un visdažādākajās formās.

Arī papētot uzrakstus un zīmējumus uz piramīdām un tajās iekšā, redzamas dažādas interesantas lietas, piemēram, uzzīmēta lidmašīna, kosmonauts, raķete un daudzas, daudzas citas lietas, kuras nepavisam neatbilst ēģiptiešiem, un tajā laikā cilvēki nemācēja fantazēt - viņi zīmēja tikai to, ko redzēja, bet kā viņi varēja redzēt to, kas pēc vēstures faktiem nemaz nav iespējams?

Šis un daudzi citi jautājumi paliek atklāti, taču viens ir skaidrs - vēsture ir jāskatās ne tikai pēc tā, kā kāds to senajos laikos ir uzrakstījis, bet jāskatās ir arī ar loģiku un veselo saprātu, kur nu vēl, ja pierādījumi rāda pilnīgi pretējo, nekā teikts vēstures aprakstos. Par šo un daudzām citām tēmām mēs varam runāt vēl un sākt tās izskatīt pa vienai.

Ja jūs šis ieinteresēja, tad komentāros rakstiet, vai vēlaties turpinājumu, vai jums šādi raksti neinteresē! Ar cieņu, Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!