Foto: Mango
Lai gan aktrise Agnese Zeltiņa aizvadītā gada rudenī paziņoja, ka ir nolēmusi pārtraukt attiecības ar jauno režisoru Miku Ozoliņu, šī gada sākumā abi kinoindustrijas darboņi atkal kopā devušies uz Losandželosu.

Latviju Zeltiņa un Ozoliņš pameta 11. janvāri, un jau 24 stundas vēlāk abi bija ieradušies Losandželosā, liecina Zeltiņas ieraksti Twitter mikroblogā.

"Ja agrāk man patika Čehova teiciens "Uz Maskavu! Uz Maskavu!", tad tagad es labprātāk atkārtoju "Uz Losandželosu!". Esmu neizsakāmi priecīga," gatavojoties braucienam uz Losandželosu rakstījusi Zeltiņa, kura savulaik kā aktrise piedalījusies vairākās Krievijā veidotās filmās un seriālos.

Lai gan Ozoliņš nav tik kārs uz publisku atskaišu sniegšanu par savām gaitām kā Zeltiņa, arī viņa vairākos internetā izveidotajos profilos atrodama informācija, ka jaunais režisors šobrīd devies uz Losandželosu, bet atklāt, ko viņš plāno Losandželosā darīt, Ozoliņš izklaides portālam Mango nevēlējās.

Zeltiņas internetā ievietotā informācija liecina, ka viens no šī ceļojuma mērķiem ir filmas Omar Saved from Cheating, kurā latviešu aktrise iejutusies krievu prostitūtas Lolkas lomā, dalība Sandjego notiekošajā kino festivālā San Diego Black Film Festival, kas norisinās janvāra beigās.

Zeltiņas un Ozoliņa attiecības aizsākās pirms divarpus gadiem, un 2008. gada vasarā abi radošo jomu pārstāvji devās uz Holivudu, lai strādātu pie filmas Es gribu tavu meiču. Pērnā gada augustā pāris atgriezās Latvijā, un jau septembrī Rīgā norisinājās abu veidotās filmas pasaules pirmizrāde.

Neilgi pirms filma nonāca kinoteātros Zeltiņa pašmāju medijiem atklāja, ka nolēmusi pārtraukt attiecības ar Ozoliņu, jo viņš tomēr nav sevi pierādījis kā "nobriedušu personību visās tās izpausmēs".

Pēc šķiršanās pāris gan turpināja dzīvot vienā dzīvoklī, kas radīja pamatu runām, ka abu šķiršanās bijusi vien kārtējā reklāmas akcija, lai nodrošinātu pietiekami lielu publicitāti un skatītāju interesi par abu radīto filmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!