Foto: EPA/LETA
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) kādā nesenā intervijā atklājusi, ka viņa skolas laikā cietusi no vienaudžu apsmiekla un tieši tas ir bijis viens no iemesliem saņemties kļūt par zvaigzni, ziņo ārzemju mediji.

"Skolā huligāni mani sauca par resnu un smējās par manu izskatu," stāstīja dziedātāja un atzina, ka tieši bērnības un pusaudžu gados saņemtie apvainojumi ir viens no iemesliem, kāpēc viņa kopš dziedātājas karjeras uzsākšanas regulāri piedalās dažādās fotosesijās, jo tas esot labs veids, kā izsmējējiem pierādīt, ka viņiem nav bijusi taisnība.

"Man bija ļoti liels deguns, šausmīgi sprogaini mati un liekais svars. Protams, ka par mani smējās," žurnālam Cosmpolitan, kurā publicētas kārtējās Lady Gaga atklātās fotogrāfijas, atmiņās dalījusies 24 gadus vecā dziedātāja.

Šobrīd viņas senākie draugi, kuri dziedātāju pazīst jau no bērnības, regulāri izsakot apbrīnu par to, cik ļoti viņa ir mainījusies kopš brīža, kad sāka uzstāties un atrada savu visnotaļ neparasto stilu, ar kuru jaunā dziedātāja nebeidz pārsteigt publiku un pievērst sev pastiprinātu mediju uzmanību.

Tāpat Lady Gaga  izteikusi cerību, ka viņas piemērs iedvesmos jauniešus un tiem, kuri dažādu trūkumu vai nepilnību dēļ tiek apsmieti, palīdzēs pārvarēt aizvainojumu un šīs negācijas izmantot, lai pierādītu savu vērtību.

Attēlā apakšā: Lady Gaga (īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) 12 gadu vecumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!