Foto: F64

Aizvadītās nedēļas nogalē ar balli Melngalvju nama noslēgušies vērienīgie un krāšņie Latvijas blondīņu asociācijas Go blonde pasākumi, kuru noslēgumā par gada blondo dīvu atzīta TV seja Anna Lieckalniņa (attēlā).

Ballē, kuru blondīnes apmeklēja krāšņās vakarkleitās, Starptautiskās blondīņu asociācijas balvas Zelta taurenītis tika pasniegtas šādās nominācijās:

  • Blondā dīva – pasākumu vadītāja un TV seja Anna Lieckalniņa
  • Blondā labdare – LNT šova Latvijas princese uzvarētāja Katrīna Puriņa
  • Blondā žurnāliste – Santa Raita
  • Blondā uzņēmēja – restorāna Amphora īpašniece Svetlana Loeva
  • Mini blondīne – Marta Letīcija Graudiņa
  • Blondā modesdāma – TV raidījumu vadītāja Maija Silova
  • Blondā autodāma – autosportiste Karlīna Štāla
  • Blondā jaunā dīva – dziedātāja Diana Moon
  • Blondīņu atbalstītājs – Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Almers Ludviks

Go blonde rīkoto pasākumu noslēguma balli vadīja simpātiskā blondīne Anna Lieckalniņa, kas saņēma balvu nominācijā - blondā Latvijas dīva. Sarunā ar izklaides portālu Mango Lieckalniņa stāsta, ka ir bezgala priecīga un pateicīga Latvijas blondīņu asociācijas meitenēm par piešķirto nomināciju. Tiesa gan, citos blondīņu rīkotajos pasākumos Lieckalniņai šogad neizdevās piedalīties, bet viņa ir apņēmības pilna tos apmeklēt nākamgad.

„Uzzinot, kā meitenēm gājis blondīņu gājienā, mani pārņēma fantastiskas emocijas. Ja gājienā piedalījās 500 - 600 dalībnieces, tas priekš šāda pasākuma, kas tiek rīkots pirmo gadu, ir labs rādītājs,” stāsta Lieckalniņa un piebilst, ka atbalsta šo pasākumu, jo viens no pasākuma mērķiem ir labdarība. „Ja mums izdosies uzcelt bērniem rotaļu laukumus, iepriecināsim bērnus un padarīsim viņu bērnību priecīgāku,” ir pārliecināta blondā dīva.

Lieckalniņa Rīgā notiekošās blondīņu dienas raksturo kā bezgala pozitīvu un sievišķīgu pasākumu. „Mēs taču esam sievietes un nesam mīlestību. Šie pasākumi atgādināja, ka sievietes var ziedēt katru dienu un nevajag slēpties biksēs. Sievietēm katra diena var izvērsties par svētkiem, un mums vajag sevi palutināt ar kosmētiku un bižutēriju, svārkiem un kleitām,,” viņa skaidro.

Mango vēlreiz piedāvā nelielu ieskatu nedēļas nogalē notikušajā blondīņu gājienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!