Visi piedzīvojumu ekspedīcijas 1000 jūdzes Indijā dalībnieki: reperis Gustavo, radiodīdžejs Egons Reiters, komiķis Jānis Skutelis un studijas Q filma producents Atis Balodis jau aklimatizējušies un atsākuši pildīt savus ikdienas pienākumus Latvijā. Taču Dons jeb Artūrs Šingirejs vēl joprojām ceļo pa Indiju, kur apmeklē jogas nodarbības.

Ekspedīcijas 1000 jūdzes Indijā dalībnieki līdz šim nebija apmeklējuši Indiju. Ceļojuma laikā nepatīkamu starpgadījumu nav bijis un, par laimi, visi ceļotāji iztikuši bez traumām, ja vien neskaito to, ka saule pamatīgi apdedzinājusi ādu.

Azartiskie ekspedīcijas dalībnieki gulējuši gan šikās viesnīcās, gan zem klajas debess.

Visekstrēmāko atgadījumu, ceļojot pa Indiju, piedzīvoja radiodīdžejs Egons Reiters, kuram uzbruka mērkaķis pēc tam, kad Reiters tam bija uzkāpis uz astes. Incidents ar mērkaķi beidzās laimīgi.

Pastiprinātu interesi par Indiju un jogu izrādījis dziedātājs Dons, kas, tērpies sievišķīgā kleitā, tagad apmeklē jogas nodarbības un dzīvo dažādās svētvietās.

Dona mīļotā sieviete arī dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa stāsta, ka Dons Indijā uzturēsies līdz aprīļa beigām. Dziedātājs Indijā apmeklē jogas nodarbības un pārvietojas ar motorolleri.

Ekspedīcijas dalībnieku Egona Reitera un Jāņa Skuteļa foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!