Foto: Mango

Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde prezidente Marika Ģederte (attēlā) informē, ka turpmāk 31. maijs, iespējams, tiks pasludināts par Vispasaules blondīņu dienu.

Turklāt Latvijas blondīnes arī nākamgad sola sarīkot krāšņus blondīņu pasākumus.

Maija pēdējās dienās notikušo Latvijas blondīņu asociācijas pasākumu laikā tika savākti 800 lati. Taču ziedojumu vākšana, lai Rīgas Kronvalda parkā ierīkotu bērnu rotaļu laukumu, turpināsies tik ilgi, kamēr tiks savākti 5000 lati.

Jau zināms, ka arī nākamgad maija nogalē Go Blonde rīkos blondīņu pasākumos. „Meiteņu komandas jau devušas savu atbalstu, ka piedalīsies arī nākamgad,” skaidro Ģederte un piebilst, ka šī gada pasākumu dreskodu – rozā, balto un sarkano - nomainīs dzeltenā krāsa. Izrādās, ka blondīņu gājienā piedalījušās arī tumšmates, kas savas tumšās matu cirtas bija veiksmīgi paslēpušas zem blondām parūkām.
 
Ģederte portālam Mango atklāja, ka esot pat ideja uz vienu no parādēm uzaicināt slaveno ballīšu karalieni un blondu matu cirtu īpašnieci Parisu Hiltoni.
 
Ģederte blondīņu dienu ietvaros piedzīvojusi arī kādu kuriozu atgadījumu. „Biju iegājusi vienā restorānā un oficiantam jautāju: "Man kaut ko ātri - mazu porciju un asu”, uz ko viņš atbildēja: “Varbūt pietiks ar bļodiņu ar žiletēm?”,” viņa atklāj.
 
Interesantu atgadījumu piedzīvojusi arī Starptautiskās blondīņu asociācijas prezidente Olga Uskova. Pēc blondīņu dienām Rīgā Uskova devās uz lidostu Rīga, lai dotos prom uz mājām. Vēstulē Ģedertei pasaules blondīņu prezidente Uskova raksta: „Mani pavadīja gandrīz visi lidostas Rīga vīrieši, nesa manas somas un pavadīja mani ik uz soļa. Kamēr man apkārtējie cilvēki izrādīja mīlestības apliecinājumus, lidmašīna sāka savu reisu. Mikrofonā tika paziņots, ka Uskova kavē reisu. Paķēru vienu no bagāžas kārbām, un mani pavadoņi kopā ar mani sāka skriet, lai apstādinātu lidmašīnu.” Uskovai, pateicoties garajiem blondajiem matiem un augstpapēžu kurpēm, izdevās apstādināt lidmašīnu.

Jau šī gada jūlijā Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde daiļavas redzēsim pāris pasākumos, kuros blondīnes rādīs savu izveicību un sportisko garu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!