Foto: Mango

Sestdien, 16. oktobrī Barona centrā norisinājās tirdziņš Andele Mandele, kur 150 dāmas atvēra savus drēbju skapjus un ikvienam apmeklētājam bija iespēja doties "pērļu" medībās un atrast ko piemērotu tieši sev, turklāt par to maksājot niecīgu summu.

Tirdziņā bija iespējams iegādāties plaša spektra preces, sākot ar apaviem un vakarkleitām, beidzot ar mēteļiem un brošām, turklāt visām precēm bija ļoti zemas cenas, kuras veiksmīgākie pircēji varēja arī nokaulēt līdz sev piemērotai summai.

Pasākumā savu skapi atvēra arī "Sapņu līgava" Ieva Kokoreviča, kura vēlējās notirgot pat zīmolu preces - Marc Jacobs un Costume National kurpes, Armani žaketi un Lejabi korseti.

Savukārt pirmais latviešu Playboy "zaķis", raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā) šādu pasākumu apmeklēja pirmo reizi un neizslēdza iespēju atrast sev ko piemērotu. Annai nebija konkrēta mērķa, ko tieši viņa vēlējās atrast, bet viņa bija atvērta jebkam, kas iekritīs sirdī, īpašu uzmanību pievēršot stilistes Danas Dombrovskas stendam.

"Daudziem ir pretenzijas pret lietotiem apģērbiem, bet man šādu antipātiju nav - ja kas iepatiktos un tas būtu lietots, nedomājot pirktu. Skatos, te ir arī daudz jaunu mantu, interesanti, oriģināli izstrādājumi. Parasti neeju uz veikaliem, kur ir liela burzma, jo cilvēki izsūc enerģiju. Priekšroku dodu mazāk apmeklētiem veikaliem, kur vienmēr ir salīdzinoši patukšs - tas atvieglo iepirkšanos," sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja Rozīte.

Anna neizslēdz iespēju izrevidēt arī savu skapi un piedalīties kādā no nākamajiem Andele Mandele tirdziņiem.

"Šāda tirgošanās ir laba ideja arī no ekoloģiskās domāšanas - var nemest ārā nevajadzīgās mantas, bet par mazu summiņu nopārdot tās cilvēkiem, tā pagarinot apģērba mūžu. Gribētos iegūt šādu tirgošanās pieredzi un tāpēc neizslēdzu iespēju piedalīsies kādā šāda tipa pasākumā," apņēmīga ir Rozīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!