Foto: Mango

Sabiedrībā iecienītais erotisko fotogrāfiju autors Sergejs Kondrašins (attēlā) pirmdien Olympic Voodoo Casino telpās iepazīstināja ar 30 modelēm no Latvijas, kas pieteikušās pozēt erotiskā foto sesijā jaunajam 2010. gada kalendāram.

Calendar 2010 populārākās pretendentes ir šova Latvijas princese dalībniece un suņu skaistumkopšanas salona Lilly Pet Boutique&SPA īpašniece Diāna Kubasova, kā arī tērpu māksliniece un modes fotogrāfe Līva Saule.

Sarunā ar izklaides portālu Mango erotisko bilžu meistars Kondrašins atklāj, ka ikviens vēl var ielūkoties kalendāra mājaslapā un nobalsot par sev simpātiskāko modeli, kur pavisam 50 daiļavas sacenšas par iespēju rotāt Kondrašina ekskluzīvā kalendāra lapas.

Tiesa gan, šī mēneša beigās tiks noteiktas desmit labākās modeles, kuras vēlreiz tiks pārbaudītas foto testos un komunikācijā ar fotogrāfu. Tāpēc galarezultātā Kondrašins kopā ar citiem profesionāļiem no desmit dalībniecēm izvēlēsies tikai trīs modeles.

Pretendentes ir vecumā no 18 līdz 39 gadiem. Šogad savu dalību pieteikušas daiļavas no Latvijas, Krievijas, Šveices, Grieķijas, Anglijas un Portugāles. Piemēram, 39 gadus vecā stjuarte Paula Ribeiro no Lisabonas savu kandidatūru pieteica tūlīt pēc tam, kad televīzijas kanālā Fashion TV redzēja sižetu par pagājušā gada kalendāra tapšanas procesu.

Pagaidām Kondrašins nevar nosaukt pasaules valstis, kur tiks veidotas fotogrāfijas, jo finansiālā situācija ir ietekmējusi arī viņa biznesu. Taču fotogrāfs strikti nosaka, lai vai kā, bet nākamā gada kalendārs iznāks.

Lai arī iepriekš prese rakstīja, ka Kondrašins vēlas pamest Latviju un pārcelties uz kādu citu zemi, viņš sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj, ka pārcelies tikai tad, kad pārdos māju un foto studiju. „Tā kā mīlu siltu un saulainu laiku, kā arī spilgtas drēbes, tad priekšroku dodu siltajām zemēm," viņš skaidro un piebilst, ka visi viņa projekti lielākoties norisinās citās valstīs. Ja arī fotogrāfs kopā ar sievu Bogdanu un meitu Darju pārcelsies uz kādu zemi, viņš turpinās sadarboties ar Latviju, jo šeit dzīvojot visskaistākās meitenes.

Vaicāts, vai gadu no gada, fotografējot kailas daiļavas, Kondrašina dzīvesbiedre nekļūst greizsirdīga uz vīru, viņš smejot atklāj, ka diemžēl Bogdanai nepiemīt greizsirdība. „Jāsaka godīgi, ka es pat gribētu, lai viņa mazliet kļūtu greizsirdīga. Taču es gan esmu greizsirdīgs, jo sievai patīk manas modeles," smejot atklāj fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!