Foto: Mango

Svētdien, 13. jūnijā, Jūrmalā norisinājās tradicionālais pasākums Līgavu parāde, kurā 150 līgavas aicināja stiprināt ģimeniskās vērtības, kā arī bagātināt ikvienas jaunietes vēlmi būt sievietei, sievai un mātei.

Krāšņo līgavu un līgavaiņu parādi vadīja LNT šova Latvijas princese otrās sezonas uzvarētāja Alise Piterniece un šovmenis Andrejs Veselovs, bet parādē varēja piedalīties ikviena sieviete, kuras garderobē atradās kāzu kleita.

Svētdienas rītā Jūrmalā pulcējās aptuveni 150 līgavas, kuras ar stilistu un vizāžistu palīdzību tika sapostas parādei, kam starts tika dots Hotel Jūrmala SPA terasē, kur arī norisinājās ekstravagantāko līgavu šovs.

Pusdienlaikā sākas arī līgavu un līgavaiņu gājiens pa Jomas ielu līdz pat Dzintaru koncertzālei. Gājiena laikā līgavas pasākuma vērotāju pūlī meta tradicionālos līgavu pušķus un laida debesīs balonus, bet parādes noslēgumā ar saviem izredzētajiem kavalieriem fotografējās pludmalē.

Savukārt vēlā vakara stundā, kad līgavas beidzot varēja novilkt savas greznās kleitas, sākās līgavu ballīte, kurā tika malkots šampanietis.

Pirmā līgavu parāde Baltijā norisinājās Rīgā pērnā gada augustā, kurā piedalījās aptuveni 40 līgavu tērpos ģērbušās sievietes, un pasākuma galvenais mērķis bija nostiprināt un paaugstināt tādas vērtības kā ģimene un laulības.

Fotogalerijā: ieskats 2010. gada Līgavu parādes pasākumos, kas norisinājās Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!