Foto: Mango

Piektdienas, 10. jūlija, naktī Vecrīgā risinājās šīs vasaras grandiozākā ballīte - daudzu pašmāju slavenību iecienītais klubs Mad House atzīmēja savu divu gadu jubileju, un šim notikumam par godu ballītes viesi laidās trakulīgās dejās, veldzējās ar atspirdzinošiem kokteiļiem un līksmoja līdz pat rīta gaismai.

Lai arī dzimšanas dienas ballīte sākās desmitos vakarā, populārākie kluba apmeklētāji ieradās krietni pēc dzimšanas dienas ielūgumā norādītā laika, bet kluba Mad House īpašnieki Kaspars Krištopans un Bruno Ivzāns laipni uzņēma katru viesi, kurš ieradās uz jubilejas svinībām.

Vilsielāko sajūsmu Bruno, kurš vakara gaitā pildīja arī bārmeņa pienākumus, izrādīja brīdī, kad kāds no ballītes viesiem uzdāvināja viņam maisu ar spēļu klucīšiem, bet, protams, neizpalika arī praktiskākas dāvanas, kā arī ziedi un alkohols.

Par muzikālo pārsteigumu viesiem rūpējās DJ Gustavito, kurš par godu kluba jubilejai bija ierakstījis disku ar šīs vasaras karstākajiem remiksiem. Kamēr DJ Gustavito izklaidēja viesus, viņa mīļotā meitene, "viceprincese" Sanita Kubliņa, malkoja šampanieti un mīļi čaloja ar ballītes viesiem.

Vakara gaitā neizpalika arī pa kādam kuriozam atgadījumam, piemēram, dejotājas Aleksandras Kurusovas mīļotais draugs Oskars Ostrovskis (abi attēlā) bija tik negants pret fotogrāfiem, ka rādīja viņiem vidējo pirkstu, mēģināja iespiest ar savu augumu stūrī vienu no ziņu aģentūras f64 fotogrāfiem, kā arī draudēja uzliet sulu kādas izdevniecības fotogrāfam, ja viņš turpinās fotografēt abus mīlētājus.

Kā jau dzimšanas dienā, neizpalika arī svētku torte, bet ierasto dzimšanas dienas himnu Happy Birthday Mad House klubam nodziedāja dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne Drozdovičas, kuras pēc ballītes steidzās uz nākamo korporatīvo ballīti vienā no Rīgas kazino, pēc kuras devās muzicēt līdz pat rītam kādā haltūrā.

Ballītē sastaptais Dailes teātra aktieris Intars Rešetins atklāja, ka Mad House jubilejā ar sievu Zandu Zariņu ballēsies līdz pat pirmajiem gaiļiem, tad dosies iepirkt lauku labumus uz Centrāltirgus teritorijā esošo Nakts tirdziņu, bet jau piecos no rīta draugu kompānijā mēros ceļu uz Latgali. Vaicāts, vai aktieris var izturēt tik trakulīgu dzīves ritmu, viņš smejot atzina, ka ne jau bieži viņš atļaujas ballēties, bet, ja reiz iziet ielās, tad ballējas tā kārtīgi.

Fotogalerijā Mango piedāvā ieskatu šīs vasaras karstākajā ballītē – kluba Mad House divu gadu jubilejas svinībām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!