Foto: Mango

Rīgas modes nedēļas oficiālā ballīšu vieta ir jaunais klubs-restorāns Dstyle, kurā saimnieko dziedātāja Ella (attēlā). Pēc modes skates klubiņš saskārās ar tik lielu cilvēku pieplūdumu, ka iekļūt tajā 40 minūtes pēc ballītes sākuma praktiski nebija iespējams.

Pasākumu apmeklēja Latvijā pazīstami mūziķi, piemēram, Natālija Tumševica, Elli U, Jaunā viļņa 2009 dalībniece Stacy, kā arī daudzi modes biznesa pārstāvji - modeles, dizaineri un daudzi citi.

Viesus izklaidēja klubu publikai zināmie dīdžeji DJ Rice un DJ Milk Magic, turklāt par ballītes skaļumu rūpējās pati Ella, kura laiku pa laikam devās pie DJ pults un tumbām, lai pagrieztu skaļāk mūziku, šādi mudinot viesus doties dejot.

Ballītē visas sarunas, protams, virmoja par un ap modi - tika apspriestas jaunākās modes tendences, minēti dizaineru vārdi, ko viesi izmanto ikdienā.

Viena no pasākuma viešņām, Krievijā populārā Latvijas dziedātāja Natālija Tumševiva sarunā ar izklaides portālu Mango pastāstīja, ka skatuves cilvēkam tā ir ikdiena - sekot līdzi modei, jaunākajām tendencēm un izmantot tās savos skatuves tērpos.

"Pati sadarbojos ar modes mākslinieci Irinu Košakovu. Viņa veido tērpus speciāli man, kā arī mēdzu piemeklēt sev vajadzīgās lietas no viņas radītajiem modeļiem. Arī tērps, kas man šodien mugurā, ir šīs dizaineres radīts. Skatuvei ir vajadzīgi īpaši tērpi, lai ir grezni, skaisti un interesanti, jo ielas apģērbā nevar kāpt uzstāties - tas nav labs stils," atzina Tumševica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!