Foto: Mango

Sestdienas naktī Visu svēto dienas svinību ietvaros līdz pat pulksten četriem rītā jautrība augstu vilni sita Rīgas klubā Dejavu, kur norisinājās Latvijas Blondīņu asociācijas Go Blonde rīkotā Helovīna ballīte.

"Mūsu ballītē gāja ļoti jautri, un visi apmeklētāji bija apmierināti. Nebijām domājuši, ka atnāks tik daudz cilvēku, jo visā Rīgā notika dažādas svinības, bet es uzskatu, ka mūsu ballīte bija pati jautrākā. Tik ilgi un daudz sen nebijām dejojušas, " Blondīņu asociācijas rīkoto pasākumu sarunā ar izklaides portālu Mango vērtē Go Blonde vadītāja, uzņēmēja Marika Ģederte.

"Visi jūtās ļoti pozitīvi, ka var pārģērbties. Uzskatu, ka reizi gadā šādas masku balles ir vajadzīgas," atzīst Ģederte, kuras rīkotās Helovīna ballītes apmeklētāju tērpos dominēja melnā krāsa, bet visiecienītākie karnevāla tērpi bija policistu formas, pirātu tematika un rokoko stila apģērbi.

"Katram ir savs priekšstats, kā jāģērbjas Helovīnā, bet zombiju pie mums nebija un ballītē neizjutām arī tumšo spēku atmosfēru," smejas Ģederte, kura pati ballītē bija grūti atpazīstama - Latvijas populārākās blondīnes galvu rotāja melna parūka un liela pirātu cepure.

Mango piedāvā ieskatu Latvijas Blondīņu asociācijas rīkotajā Helovīnu ballītē, kuru apmeklēja daudzas sabiedrībā zināmas personas, tajā skaitā dejotāja Aleksandra Kurusova un viena no Go Blonde loceklēm, pēdējā laikā gandrīz visos publiskajos pasākumos klātesošā aktrise Agnese Zeltiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!