Foto: F64

Slavenais erotisko fotogrāfiju autors Sergejs Kondrašins tirdzniecības centrā Sky&More prezentējis jaunāko radošo fantāziju lidojumu – 2010. gada erotisko kalendāru, kurā šogad modeļu lomās iejutušās arī tādas Latvijā zināmas daiļavas kā dziedātāja Amber un uzņēmēja Sindija Vilde.

Uz svinīgo 2010. gada kalendāra prezentāciju šogad kuplā pulkā bija ieradušās arī iepriekšējo gadu kalendāra modeles, tostarp sabiedrībā populāras sievietes. Modeles tik kuplā pulkā bija iespējams vērot, jo aprit pieci gadi, kopš erotisko bilžu meistars Kondrašins veido savu kalendāru, kura pirmais pirmais numurs tika izdots 2006. gadā.

Prezentācijā spīdēja tādas kalendāra modeles kā Saeimas deputāta Kārļa Leiškalna vecākā meita Guna Leiškalne-Rokk, dejotāja Aleksandra Kurusova, modes eksperte Maija Silova, aktrise Agnese Zeltiņa, TV "seja" Žanete Skarule, TV3 ziņu diktore Agnese Vārpiņa un citas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Guna Leiškalne-Rokk pastāstīja, kā gada laikā mainījusies dzīve pēc tam, kad viņa piekrita kļūt par Kondrašina 2009. gada erotiskā kalendāra modeli.

"Godīgi sakot, viena lieta noteikti ir mainījusies. Tagad, ja cilvēki nāk man klāt veikalā un frizētavā, tad sarunu tēma ir erotiskais kalendārs. Ja senāk, man nāca klāt un stāstīja, ka visi politiķi ir zagļi, tad pēdējā gada laikā ir nākusi vēl kāda tēma klāt, proti, Kondrašina kalendārs. Man pat bija gadījums: kad iegādājos mēbeles, pārdevējs man saka, ka Kondrašinam nav talants. Esmu uzaudzējusi biezu ādu, un mani šādas sarunas neuztrac," stāsta Leiškalne.

Aizvadītā gada laikā Guna vēl vairāk sadraudzējusies ar Kondrašinu ģimeni. "Sergeja sieva Bogdana ir viens no maniem top-cilvēkiem. Tieši, pateicoties Sergejam, esmu šī gada laikā vēl vairāk sākusi fotografēties. Biju arī nesen ar Sergeju aizbraukusi fotosesijā uz Dienvidslāviju," viņa stāsta.

Taču pēc atkailināšanās Kondrašina erotiskajā kalendārā Guna otrreiz vairs tādu soli nevēlas spert. "Nav vairs atkārtota interese atkailināties," piebilst Guna.

Foto: F64 un Ingrīda Punka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!