Rokmūzikas veterāns Ozijs Osborns (attēlā) izdevis savu autobiogrāfiju I Am Ozzy (Es esmu Ozijs), kurā viņš atklāj dažādus spilgtus atgadījumus no savas žilbinošās skatuves dzīves.

Grāmatas popularizēšanas kampaņā Ozijs Osborns apmeklējis mūzikas ierakstu HMV veikalu Londonā un parakstīja 300 grāmatas eksemplārus.

Biogrāfijā tiek ieskicētas Osborna jaunības dienas Birmingemā, ceļš uz panākumiem kopā ar rokgrupu Black Sabbath XX gadsimta septiņdesmitajos gados, solo karjeras uzsākšana un atgriešanās uz slavas viļņa ar populāro televīzijas realitātes šovu The Osbournes.

"Kad Bītli bija populāri, gribēju būt bītls," atklāj Osborns." Tāpēc savu lietu es darīju savā īpašajā veidā. Sākuma gados ar Black Sabbath mums bija interesanti. Manā dzīvē tas bija neiedomājams piedzīvojums. Cilvēki man prasa, ja man būtu padoms, ko dot, kāds tas būtu? Es teiktu - ticiet saviem sapņiem, jo man bija sapnis, un tas piepildījās ar uzviju. Nezinu, vai tas bija mans liktenis, vai nē, bet līdz šim viss ir bijis ļoti interesanti, un ceru, ka tā arī turpināsies."

Drīzumā Ozijs Osborns dosies grāmatas I Am Ozzy popularizēšanas turnejā pa Eiropu.

Rokmūzikas leģenda, kuras albumi visā pasaulē pārdoti 100 miljonos eksemplāru, Billboard Touring Awards balvu pasiešanas ceremonijā 5. novembrī tiks godināta ar "Dzīvā izpildījuma leģendas" balvu, kas tiek pasniegta par ieguldījumu dzīvā izpildījuma mūzikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!